“Het is bijna ongeloofwaardig wat ik aan den lijve heb ondervonden”

GordonGordon is 39, is dik binnen, heeft al jaren geen hit meer gescoord maar is nog razend populair. En nu vindt de zanger slash radio-dj het tijd om te beginnen aan zijn auto-biografie. In zijn column in weekblad Privé schrijft hij "Het is tijd om te schrijven wat ik allemaal heb beleefd. Als ik alles de revue laat passeren, is het bijna ongeloofwaardig wat ik aan den lijve heb ondervonden". Tijd voor een boek dus. En die tijd neemt Gordon ook.

Gordon Heuckeroth (zijn echte naam) is momenteel te zien in het RTL 4-programma 'Gillend Naar Huis' en naast wat zangschnabbels is hij ook elke zaterdagmiddag te horen op Radio 538. In de vrije tijd die hij overhoudt schrijft hij alvast aan zijn autobiografie. Gordon zegt alle tijd te nemen voor het schrijven daarvan, want "alles moet tot in detail en in waarheid worden opgetekend, zonder mensen te beschadigen".

Gezien zijn rol in de jury van Idols 4 en zijn soms vergaande maar leuke opmerkingen in Gillend Naar Huis, zal dat laatste -het niet beschadigen- nog een lastige klus worden. Je moet overigens niet verwachten dat het boek snel uitkomt, want Gordon zegt over zijn schrijftempo: "De ene keer schrijf ik drie kantjes per dag en dan weer een week niets".

Wellicht kan het allemaal nog langer gaan duren, want als zanger is Gordon bezig met een nieuw solo-album. Het wordt een Engelstalige cd waarop hij een ode brengt aan soullegende Donny Hathaway (wie?). Even een verzoekje aan de platenmaatschappij van Goor: die cd hoeven we niet als recensie-exemplaar te ontvangen hoor ;)

Zie ook:
- Oneliner sekstape Gordon: "Je hebt me helemaal uitgewoond"
- Sekstape in omloop van Gordon

Lees ook:Gordon houdt het nu al weer voor gezien als dj
Lees ook:Oneliner sekstape Gordon: “Je hebt me helemaal uitgewoond”
Lees ook:Fans van Rob Stenders: nog wat meer geduld a.u.b.
Lees ook:Gordon geveld door rug
Lees ook:Suikerziekte oorzaak afwezigheid Gordon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>