Sekstape in omloop van Gordon

Sekstapes GordonParis Hilton werd er wereldberoemd mee en ook de vrijetijdsbestedingen van Manon Thomas werden openbaar door wat home video's die getypeerd kunnen worden als sekstapes. Het privéleven van de volgende celebrity staat nu op het punt om onthuld te worden, want volgens De Telegraaf is er een nog onbekend persoon die vandaag (maandag) een sekstape van Gordon aan de roddelbladen zal aanbieden.

Gordon vertelde het nieuwtje zelf in zijn show op Radio 538. Zijn manager had hem gebeld om te vertellen dat iemand een videoband heeft waarop Gordon te zien zou zijn met meerdere mannen. En dan niet gewoon lopend over straat, maar waarschijnlijk in een wat meer confronterende situatie.

De zanger en radio-dj was geschrokken van het nieuws, maar blijft er rustig onder en hij is eigenlijk wel blij dat er een videoband is, want zelf kan hij zich zo'n situatie niet meer herinneren. Zijn serieuze reactie luidde: "Ik heb de afgelopen jaren een losbandig leventje geleid en ik heb menig feestje gegeven waar het er nogal wild aan toe ging. Er zal vast eens een jongen zijn geweest die met zijn mobiel wat opnamen heeft gemaakt, maar van seks met meerdere mannen weet ik niets".

De 538-jock heeft inmiddels een advocaat in de arm genomen, maar maakt zich geen zorgen. "Mijn moeder zei altijd dat ik helemaal niets heb om me voor te schamen".

Scoren met andermans privé zaken

Het scoort natuurlijk wel lekker zo'n sekstape van een bekende Nederlander, maar ik vind het een beetje sneu om dat soort zaken in de openbaarheid te brengen. Die bekende mensen hebben toch ook een privéleven en wat ze thuis of op (besloten) feestjes doen, hoeven wij toch niet te weten. Ik heb laatst ook een bekende Nederlander indirect horen vragen om verdovende middelen en hem even later in zijn auto zien vertrekken met een meisje dat de helft zo oud is als hij. En dat terwijl die persoon getrouwd is. En hij had nog gedronken ook. Mooi verhaal voor een roddelblad en het had mij een paar honderd euro op kunnen leveren, maar dat vind ik sneu om te doen. Ik zou het ook niet willen wanneer mensen mijn privéleven verkopen aan de riooljournalistiek.

Meer over Gordon:
- Gordon toont goede kant
- 'Gordon On Air' naam van nieuw radioprogramma Gordon

Lees ook:Oneliner sekstape Gordon: “Je hebt me helemaal uitgewoond”
Lees ook:“Het is bijna ongeloofwaardig wat ik aan den lijve heb ondervonden”
Lees ook:Gordon toont goede kant
Lees ook:Gordon schnabbelt bij met tv-commercial Robijn
Lees ook:3FM-dj Frank Dane in seksvideo?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>