DJ’s Radio 538 kiezen nummers voor Idols-finalisten

Nummers finalisten Idols 4 worden bepaald door Radio 538-jocks Evers, Duvall, Ruyer, Dane, Paf en KlijnMet de overname van televisiezender Tien door RTL Nederland, haalde die laatste partij ook de succesvolle radiozender Radio 538 binnen. Het station heet -gelukkig- nog geen RTL FM en de inmenging met de radiotak heeft nog niet zichtbaar plaatsgevonden. RTL laat zo nu en dan wel merken dat haar televisiezenders en Radio 538 familie van elkaar zijn. Zo ook met de talentenjacht Idols

Update: Halve finalisten Idols moeten Pink zingen 

De halve finale van Idols 4 staat zaterdag 23 februari geheel in het teken van de muziek van Radio 538. Tijdens deze tiende liveshow zingen de overgebleven kandidaten (Charlene, Nathalie en Nikki) voor het eerst drie nummers, waarvan zelfs één nummer gezamenlijk.

De muziek van Radio 538, hmmm. Het station had altijd zo'n promo waarin gesteld werd 'dit is de muziek van 538, ook als je het ergens anders hoort, dan nóg is het de muziek van 538'. Radio 538 is wel een station waar veel hits voorbij komen, wat betekent dat de dj's een veel mogelijkheden hebben om uit te kiezen, zowel oude als nieuwe hits.

De nummers worden geselecteerd door Radio 538-dj's Edwin Evers, Lindo Duvall, Dennis Ruyer, Frank Dane, Barry Paf en Tim Klijn. Ook de Radio 538-luisteraar heeft deze week een rol in de muziekkeuze van de kandidaten, die strijden om een plek in de finale. Via sms bepalen zij wat het derde nummer is dat de finalisten tijdens de halve finale gezamenlijk gaan zingen.

De luisteraar heeft niet de mogelijkheid om vrij naar ingeving nummers aan te dragen. De hits waar de luisteraar uit kan kiezen zijn namelijk slechts drie nummers, namelijk 'Wake Up Call' van Maroon 5, 'Get The Party Started' van 'Pink' en 'Big Girls Don't Cry' van Fergie.

Meer over Radio 538:
- Radioactive.blog.nl/radio-538

Lees ook:Halve finalisten Idols moeten Pink zingen
Lees ook:MyRadio komt met een Songfestival station
Lees ook:TMF Radio slaat vleugels uit naar Belgiƫ: radio op maat
Lees ook:Themaweek op Radio 2: het beste uit vijftig jaar popmuziek
Lees ook:Edwin Evers zoekt assistent voor Olympische Spelen

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “DJ’s Radio 538 kiezen nummers voor Idols-finalisten

  1. FlorisD

    Het grappige is dat RTL bij de vorige editie van Idols voor deze ronde nog samenwerkte met 3FM. In het programma GIEL werden toen luisteraars opgeroepen om te mailen naar een speciaal mailadres om een nummer voor hun favoriet te kiezen (er was toen keuze uit 3 nummers).

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Oh… helemaal gemist vorig jaar (ik volg het programma ook niet echt). Wel logisch dat ze deze keer niet meer met 3FM samenwerken toch?

      /   Reply  / 
  3. riki

    Giel (een echte Idols fan) vond het vanmorgen ook niet leuk om te horen van Wendy dat ze volgende week met 538 gaan samenwerken. ;)

      /   Reply  / 
  4. Linda

    Wat een slechte nummers zeg. Nou tis wel duidelijk wleke het gaat worden. die van Pink natuurlijk. Dat gaat echt niet lekker klinken hoor. Ze hadden wel wat betere nummers uit kunnen kiezen zeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>