Halve finalisten Idols moeten Pink zingen

Pink - Get The Party StartedBij talentenjacht Idols zijn nog drie kandidaten over en zij zijn zaterdagavond te zien in de halve finale van het televisie-programma. Een stukje cross-mediale bestuiving tussen de RTL tv-zender RTL4 en hun radiozender Radio 538, zorgde er voor dat de luisteraars van het station bepaald hebben wat de halve finalisten moeten zingen. De keuze was beperkt, maar de luisteraars zijn er wel uitgekomen: Pink.

Het is de bedoeling dat Idols-kandidaten Nikki, Nathalie en Charlene vanavond ieder drie nummers zingen. Welke nummers dat zijn, is bepaald door de dj's van Radio 538. Ook moeten de drie overbleven kandidaten één nummer samen zingen. Het luisterend publiek van 538 heeft via de sms bepaald dat het 'Get This Party Started' van Pink moet worden. De twee andere nummers die deel uitmaakten van de mini-verkiezing waren 'Wake Up Call' van Maroon 5 en 'Big Girls Don't Cry' van Fergie.

Gordon op locatie

Zanger en radio-dj Gordon was zaterdagmiddag trouwens met zijn programma 'Gordon On Air' achter de schermen bij Idols. Volgens Gordon, die zelf ook jurylid is bij Idols, valt de strijd tussen de drie overgebleven kandidaten van de talentenjacht te typeren als 'de strijd der titanen'.

Ik weet niet of Gordon wist dat er een webcam aanstond, of het deed hem niets, maar hij zat lekker onderuit gezakt in een stoel ongeïnteresseerd te sms'en en geamuseerd te bellen. En af en toe wat zeggen natuurlijk, nouja… via de webcam was duidelijk te zien dat bepaalde spreeks gewoon voicetrack waren (van tevoren opgenomen dus). Tegen het einde van de show om 18:00 uur liet Gordon on air ook weten dat hij er helemaal doorheen zat. Gelukkig voor hem heeft hij na Idols even twee weken vakantie. Dat had Gordon alleen nog niet aan 538 verteld… Dan moet hij de show maar uitzenden vanuit zijn huis in Zuid-Afrika, was het voorstel van zijn side-kicks.

Zie ook:
- DJ's Radio 538 kiezen nummers voor Idols-finalisten

Lees ook:DJ’s Radio 538 kiezen nummers voor Idols-finalisten
Lees ook:Gordon toont goede kant
Lees ook:Waar Is Elvis? krijgt spin-off met Michael Jackson
Lees ook:Edwin Evers zoekt talenten voor The Voice Of Holland
Lees ook:Gordon geveld door rug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>