MyRadio komt met een Songfestival station

Volgende week is het Eurovisie Songfestival. Na twee halve finales op 14 en 16 mei is de finale op zaterdag 18 mei. Speciaal voor het Songfestival heeft MyRadio een speciaal station gebouwd dat helemaal in het teken staat van het Eurovisie Songfestival. Alle hits vanaf 1956 kun je terugvinden op het speciale station. Van Waterloo van ABBA tot Lenny Kuhr.

Naast deze oldies hoor je ook de inzendingen van de 39 landen van dit jaar, en natuurlijk ook Birds van Anouk.

Zoals we van MyRadio gewend zijn kun je zelf het station personaliseren door de platen een duim omhoog, of een duim omlaag te geven. Hierdoor wordt het station aan jouw voorkeuren aangepast. Op vrijdag 17 mei publiceert MyRadio de Songfestival Top 10, gebaseerd op de uitgedeelde duimen.

‘Onze’ Anouk moet tijdens de eerste halve finale op 14 mei Nederland vertegenwoordigen met Birds.

Hier kun je luisteren naar het speciale station.

Lees ook:Carnaval 2013 vieren met MyRadio
Lees ook:TROS Gouden Uren staat in het teken van het Eurovisie Songfestival
Lees ook:MyRadio komt met een Koningslied station
Lees ook:My Radio en Joop van Ende lanceren musicalradiostation
Lees ook:538-dj Jeroen Nieuwenhuize in vakjury Eurovisie Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>