Themaweek op Radio 2: het beste uit vijftig jaar popmuziek

Radio 2 zoomt in op het beste van 50 jaar popmuziek tijdens ‘De Muziek zegt Alles’ van 28 maart (morgen) tot en met 1 april. De publieke muziekzender trakteert de luisteraar op een week lang hitlijsten, waarbij elke dag een decennium centraal staat. Op maandag zijn dat de 60’s en op vrijdag is de finale met de zeroes. De lijsten zijn door Radio 2 zelf samengesteld.

A Hard Day’s Night van The Beatles trapt maandagochtend de sixtieslijst af, dinsdag volgen roerige nummers uit de seventies, woensdag hits uit de jaren 80, donderdag toppers van de nineties en vrijdag de beste nummers van het eerste decennium van deze eeuw.

Bij ‘De Muziek zegt Alles’ spelen naast muziek de website en – daar zijn ze weer – social media een belangrijke rol. Radio2.nl informeert de luisteraar van minuut tot minuut en muziekliefhebbers delen verhalen over hun favoriete nummers op Radio2.nl, Hyves, Twitter en Facebook.

Lees ook:Radio 2 presenteert The Best Of…
Lees ook:The Best Of… vijftig jaar popmuziek
Lees ook:Luisteraars kiezen Beatles tot favoriete band aller tijden
Lees ook:Speciale Mega Top 50 tijdens 90′s Request
Lees ook:80′s Top 880 op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>