Sensation 2009 live te volgen op 3FM

De Amsterdam ArenA kleurt dit weekend compleet wit. Vrijdag en zaterdag wordt namelijk de tiende editie van dance-event Sensation gehouden. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit keer geen Black Edition, maar is het twee dagen Sensation White. Het 3FM-programma ‘Nachtegiel’ komt vrijdagnacht 3 juli live vanuit de ArenA. Giel Beelen doet dan verslag van het evenement en ontvangt bekende DJ’s en VIP’s in zijn tijdelijke studio. Ook zaterdag zitten dance-liefhebbers goed bij 3FM.

Zaterdag 4 juli kunnen luisteraars Sensation helemaal meebeleven, want dan zendt het 3FM danceprogramma ‘The Sense Of Dance’ de complete Sensation show uit. Daniel Lippens en Ajouad El-Miloudi zijn de MC’s voor deze nacht.

‘Nachtegiel’ is vrijdag 3 juli te horen tussen 01:00 en 04:00 uur op 3FM en te zien op 3FM.nl en Nederland 3. ‘The Sense Of Dance’ is zaterdag 4 juli tussen 22:00 en 06:00 uur de volgende ochtend te horen. Het is voor het eerst dat 3FM samenwerkt met Sensation, vorig jaar kwam het Radio 538-programma ‘Dance Department’ nog live vanaf het evenement.

Zie ook:
- Samenwerking tussen Sensation en 3FM

Lees ook:Sensation en andere zomerfestivals op 3FM
Lees ook:Dubbele sessie Sense of Dance voor Ajouad
Lees ook:Tweede programma voor Daniël Lippens op 3FM
Lees ook:Nieuwe zaterdagavondprogrammering op 3FM
Lees ook:Ajouad neemt ook nachtprogramma Lippens over

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sensation 2009 live te volgen op 3FM

  1. Dess

    We hebben gekeken maar het was waardeloos,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>