Ajouad neemt ook nachtprogramma Lippens over

Een forse uitbreiding van het aantal radio-uren voor Ajouad El Miloudi. De BNN’er bekend van onder andere de tv-programma’s ’Goedemorgen Nederland’ en ’Puberruil’ presenteerde al sinds maart het 3FM-programma ‘Sense of Dance Part II’ en krijgt daar vanaf 5 september ook de uren van Daniël Lippens bij, die op zaterdagavond het eerste deel van het danceprogramma presenteerde. Lippens maakte afgelopen week zijn laatste programma’s voor BNN op 3FM en daarmee komen drie nachtelijke uren vrij. Ook die zijn nu voor Ajouad.

Omdat Ajouad El Miloudi niet alleen alles weet van de dancesene in binnen- en buitenland, maar ook gek is van alle andere soorten muziek presenteert hij vanaf nu iedere zondagnacht zijn programma ‘Ajouad’ op 3FM. De jonge radio-dj is dan van 01:00 tot 04:00 uur te horen.

Het maken van vlieguren blijft voor Ajouad niet beperkt tot de nacht, want de dj is deze hele week ook co-host in de ‘Coen en Sander Show’. Vaste presentator Coen Swijnenberg is drie weken op vakantie en tijdens zijn afwezigheid zullen drie -relatief onbekende dj’s- Sander Lantinga bijstaan. Van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus is het de eer aan Ajouad om radio te maken in de dagprogrammering.

Zie ook:
- Dubbele sessie Sense of Dance voor Ajouad
- Sander Lantinga krijgt hulp in de ‘… & Sander Show’

Lees ook:Dubbele sessie Sense of Dance voor Ajouad
Lees ook:Sander Lantinga krijgt hulp in de ‘… & Sander Show’
Lees ook:Zaterdagnacht van 3FM met alternative dance
Lees ook:Tweede programma voor Daniël Lippens op 3FM
Lees ook:Nieuwe zaterdagavondprogrammering op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>