Kristel van Eijk meest sexy vrouw van Nederland?

Bridget Maasland was het in 2004, Ellemieke Vermolen in 2005, Yolanthe Cabau van Kasbergen in 2006 én 2007, en Chantal Janzen was het in 2008: de meest sexy vrouw van het jaar. De verkiezing wordt jaarlijks gehouden door het magazine FHM. Ook dit jaar stelt het mannenblad een lijst met de mooiste vrouwen samen en voor ‘FHM’s 100 Sexiest 2009′ is 3FM-dj Kristel van Eijk genomineerd. Iedereen kan zijn of haar stem uitbrengen via een speciale stemsite van FHM.
 


Naast Kristel van Eijk zijn ook de radiovrouwen Sophie Hilbrand (presenteert iedere woensdag ‘BNN Today’ op Radio 1) en Tamara Brinkman (dj bij SLAM!FM) genomineerd voor de titel ‘Meest sexy vrouw van Nederland 2009′. Stemmen op deze beauties kan via 100sexiest.nl.

Radio 538 is dit jaar samen met gratis krant Sp!ts mediapartner van de verkiezing.

Lees ook:‘Klaarwakker Kristel’ van start op 3FM
Lees ook:Kristel van Eijk: ‘Ik miste radio maken op de dag’
Lees ook:Kristel van Eijk verlengt contract bij Q-music
Lees ook:Kristel van Eijk ook de 3FM-nacht in
Lees ook:Tijd voor een goed gesprek in BNN’s Zomerstoring

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>