Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden

Spot Giel!Huh?! Zag ik dat nou goed? Giel Beelen in de soap Goede Tijden Slechten Tijden? Ja het klopt! Radio-dj Giel Beelen is een graag geziene gast op televisie en wekelijks schuift hij aan als tafelheer bij De Wereld Draait Door. Nu is de 3FM-jock ook in andere tv-shows te zien, aan de luisteraars de taak om hem te spotten.

Zijn eerste optreden buiten De Wereld Draait Door was donderdag-avond in GTST. Beelen was op de achtergrond te zien en liep even later door het beeld. Zijn bril en opvallende petje maakten dat er geen twijfel over mogelijk was dat het Giel was die figureerde. Hij had op de radio al aangekondigd in diverse programma's langs te komen.

De komende tijd kun je Giel dus ook in andere shows zien verschijnen (in een bijrol, als publiek of als beeldvulling). Luisteraars die de radio-dj spotten, kunnen dat mailen naar [email protected] en maken daarmee kans op prijzen. Of zoals Beelen zou zeggen (met een flinke echo): prrrrrijzen!

Zie ook:
- In de collegebanken met Giel Beelen

Lees ook:Giel Beelen terug met nieuwe tv-show
Lees ook:Giel Beelen naar 538 en Rob Stenders naar de ochtend op 3FM?
Lees ook:Giel Beelen undercover in X Factor
Lees ook:‘Blikvoer’ op televisie met Giel Beelen
Lees ook:Hans Teeuwen vaste gast in ochtendshow Giel Beelen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden

  1. Arno

    Hah ik had hem ook gezien! Niet dat ik altijd gtst kijk hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>