Giel Beelen terug met nieuwe tv-show

Giel Beelen terug op televisieGiel Beelen is een graag geziene gast in televisieprogramma's. Naast zijn rol één keer per week als tafelheer bij 'De Wereld Draait Door', is hij ook regelmatig in andere shows te zien. In de zomer van 2007 kreeg de 3FM-jock ook een eigen programma op tv en dat was een matig succes. Zelf dacht ik dat het bij een eenmalig uitstapje zou blijven,  maar net als zijn 3FM-collega Sander Lantinga komt ook Giel Beelen weer terug op televisie.

Sander Lantinga was vorig jaar te zien in de muziekquiz 'Doe Maar Normaal' en dat programma keerde eind maart van dit jaar terug op de buis. Ook Giel komt terug met een show, dit keer genaamd 'Factor Giel'. Dat vertelde de radio-dj afgelopen vrijdag in 'De Wereld Draait Door'.

Liet Beelen zich vorig jaar al een voederen zoals dat bij ganzen gebeurd om foie gras te kweken, dit jaar maakt de dj het niet minder spektaculair. Zo laat Beelen zich onder andere levend begraven en zal hij 24 uur leven als een legbatterijkip. Dat belooft weer opvallende televisie te worden. Of het ook leuk is om naar te kijken zullen we komende zomer zien wanneer 'Factor Giel' uitgezonden wordt.

Zie ook:
- Giel Beelen op de vingers getikt
- Sander Lantinga weer terug op tv met muziekquiz

Lees ook:TV-kijktip woensdagavond: Factor Giel
Lees ook:Giel Beelen undercover in X Factor
Lees ook:Giel Beelen voelt kandidaten X Factor aan de tand
Lees ook:Giel Beelen gespot in Goede Tijden Slechte Tijden
Lees ook:Giel Beelen naar 538 en Rob Stenders naar de ochtend op 3FM?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>