Giel Beelen naar 538 en Rob Stenders naar de ochtend op 3FM?

Ruud de Wild zit al maanden 'ziek' thuis en er wordt al even lang gespeculeerd over zijn opvolger bij 538. Alles wijst erop dat die persoon Giel Beelen is. Veel geruchten, een verspreking, suggesties en nu duidelijke woorden van Giel in het tv-programma De Wereld Draait Door.

Woensdagavond zat Giel Beelen als vaste tafelheer bij De Wereld Draait Door. Presentator Matthijs van Nieuwkerk is de geruchten rond Beelen ook niet ontgaan en vroeg de 3FM-DJ ernaar. Giel Beelen stemde in met de opmerking van Van Nieuwkerk dat het is denkbaar is dat Giel de VARA verlaat om de overstap te maken naar 538. Beelen vindt dat je "nooit deuren dicht moet houden".

Het lijkt nog een kwestie van tijd voordat officieel bekend wordt dat Giel Beelen naar 538 overstapt. Het lijkt me wel stoer als hij het monsterlijke aanbod (1 miljoen euro) van 538 weigert en lekker bij 3FM blijft.

Giel Beelen heeft bij 3FM nog een contract tot augustus 2008. Stel dat de 30-jarige DJ naar 538 gaat, dan komt er in de ochtend weer een plek vrij bij 3FM. Gaan we oude tijden herleven en komt Rob Stenders terug in de ochtend? Het lijkt mij wel erg leuk, maar dan moet zijn oude vertrouwde team met Fred Siebelink ook weer terug komen.

Luister hier het fragment uit De Wereld Draait Door:

Bron fragment: uitzendinggemist.nl

Zie ook:
- Giel Beelen en 538: versprekingen of langdurige geruchten?
- Ruud de Wild ziek, overspannen of een conflict?

Lees ook:Ruud de Wild niet naar Q-music
Lees ook:Radio 538: De huidige stand van zaken
Lees ook:Bevestigd: Ruud de Wild weg bij Radio 538
Lees ook:Giel Beelen en 538: versprekingen of langdurige geruchten?
Lees ook:Ruud de Wild terug bij Radio 538

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Giel Beelen naar 538 en Rob Stenders naar de ochtend op 3FM?

  1. Bart

    Eerst op zondag van 15.00 uur t/m 18.00 uur verdwijnt weekend Ruud uit de programmering met zijn terugblik op de week. Daana verdwijnt Wessel van Diepe op 538. Daarna verlaat Rick het weekendprogramma Weekendrick en nu komt Ruud de Wild ook niet meer terug

      /   Reply  / 
  2. Ben Kuppens

    Hopelijk gaat Giel echt naar 538, dan kan ik eindelijk weer naar Radio 3 luisteren, ik heb het helemaal gehad met zijn slap gezwam, en items die al 100.000 jaar hetzelfde zijn.

      /   Reply  / 
  3. Erwin

    Zo is het. Ik betrapte mezelf er op dat ik zelfs liever naar radio 2 luisterde.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>