3FM BBQ op Pinkpop

Barbecueën op Pinkpop? Ach ja het maakt het campinggevoel wel helemaal compleet. Radio 3FM regelt voor een aantal luisteraars dat zij aanwezig kunnen zijn bij de 3FM barbecue op Pinkpop 2008. Naast wat stukken zwartgeblakerd vlees kunnen de uitverkorenen ook een ontmoeting met de leden van de Foo Fighters tegemoet zien.

3FM geeft komende week ook nog toegangskaarten voor het festival weg. Die kaarten en de uitnodiging voor de 3FM BBQ met de Foo Fighters zijn te winnen door antwoord te geven op de vraag: "Op welk album van The Foo Fighters staat de single 'Learn To Fly'?" Antwoorden kan via deze site van 3FM.

De naam Pinkpop is overigens afgeleid van Pinksteren, omdat het festival normaal tijdens die feestdagen gehouden wordt. Dit jaar is Pinkpop echter niet tijdens Pinksteren, maar van vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni 2008. De organisatie heeft voor deze data gekozen om te zorgen dat ook de grote internationale bands op Pinkpop aanwezig kunnen zijn. 

Op de 39e editie van Pinkpop staan onder andere de Foo Fighters, Kaiser Chiefs, Editors, Voicst, Amy MacDonald, Rage Against The Machine, The Counting Crows en Racoon.

Zie ook:
- 3VOOR12 bij Motel Mozaique
- Draadstaal nu ook op Radio 3FM
- Nominaties 3FM Awards bekend gemaakt

Lees ook:Pinkpop 2008: de eerste foto’s
Lees ook:3FM geeft hele week kaarten weg voor Pinkpop
Lees ook:3FM pinksterweekend live vanaf Pinkpop
Lees ook:De Nacht van 40 jaar Pinkpop op 3FM
Lees ook:Namen Pinkpop 2010 bekend gemaakt op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>