3FM geeft hele week kaarten weg voor Pinkpop

Radio 3FM geeft kaarten weg voor PinkpopDe line-up is met namen als Metallica, The Foo Fighters, Rage Against The Machine, The Counting Crows, en onze eigen Racoon en Moke, zeker niet verkeerd. Eind mei 2008 staan onder meer deze bands op Pinkpop. Inderdaad, eindmei en niet zoals gebruikelijk tijdens Pinksteren. Pinkpop begint dit jaar op 30 mei om te voorkomen dat grote bands niet kunnen komen. 3FM geeft muziekliefhebbers deze hele week kaarten voor het evenement.

Op 30 en 31 mei en 1 juni 2008 strijken naast veel bands ook veel muziekliefhebbers neer in Landgraaf om daar -al dan niet met hun tentjes- te verblijven voor Pinkpop. Zaterdag 16 februari start de voorverkoop en een dagkaart kost 69 euro. Voor een passepartout die toegang geeft voor alle drie de dagen inclusief de camping, kost 129 euro. Best prijzig, maar daar krijg je ook wel wat voor terug.

Luisteraars van 3FM kunnen al vóór zaterdag kaarten bemachtigen, door 'pinkpop' te sms'en op het commando van één van de 3FM-jocks. De zender geeft namelijk deze hele week kaarten weg voor het driedaagse muziekevenement. Een bezoekje aan Pinkpop moet je als liefhebber van (live)muziek wat mij betreft zeker doen (The Wombats komen waarschijnlijk ook). Bij 3FM kun je voor 25 cent een gokje wagen via de sms. Of even via de site antwoord geven op de vraag 'Welke artiest heeft in een luchtballon opgetreden tijdens Pinkpop 2007?' En oja… het is niet Nena ;)

Zie ook:
- 3FM brengt Rockin'Park terug naar Goffertpark Nijmegen

Lees ook:Pinkpop 2008: de eerste foto’s
Lees ook:3FM BBQ op Pinkpop
Lees ook:Pinkpop 2008: foto’s studio 3FM
Lees ook:De Nacht van 40 jaar Pinkpop op 3FM
Lees ook:3FM pinksterweekend live vanaf Pinkpop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>