Pinkpop 2008: de eerste foto’s

PinkpopVoor het eerst in het 39-jarig bestaan van Pinkpop wordt het festival niet tijdens pinksteren gevierd. Om te zorgen dat zoveel mogelijk bands (met name de Amerikaanse) wél kunnen optreden op Pinkpop, wordt popfestival dit jaar van 30 mei tot en met 1 juni gehouden. 3VOOR12, het platform voor popmuziek van de VPRO, is erbij in Landgraaf en 3FM heeft daar op zaterdag en zondag haar studio staan.

3VOOR12 is er het hele weekend bij op Pinkpop om recensies en sfeerverslagen te maken. Daarnaast zal het multimediale platform ook concerten opnemen. Presentator van het 3FM-programma '3VOOR12' Eric Corton is ook aanwezig bij het popfestival in Landgraaf.

Eric Corton
Eric Corton bij de opening van Pinkpop 2008

Radio 3FM staat de hele zomer in het teken van festivals en dat begint met dit zomerse weer met Pinkpop. De 3FM Studio staat op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni in Landgraaf en Giel Beelen was er vanmiddag al om samen met Pinkpop-organisator Jan Smeets de opening te verrichten.

Giel Beelen
Giel Beelen bij de opening van Pinkpop 2008.

Zie ook:
-
Pinkpop 2008: foto's studio 3FM
- 3FM BBQ op Pinkpop

Lees ook:Pinkpop 2008: foto’s studio 3FM
Lees ook:3FM pinksterweekend live vanaf Pinkpop
Lees ook:Finale-optredens Pinkpop 2009 op televisie
Lees ook:Pinkpop 2010 live op 3FM
Lees ook:Namen Pinkpop 2010 bekend gemaakt op 3FM

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Pinkpop 2008: de eerste foto’s

  1. nicolle

    pinkpop was tegek dit jaar volgend jaar weer als er goede groepen zijn natuurlijk

      /   Reply  / 
  2. J.

    Pinkpop wordt een steeds groter commercieler drama… Belachelijke prijzen en totaal geen sfeer. Ging al een tijdje alleen naar Lowlands en ik denk dat ik een hele slechte keus heb gemaakt om toch maar weer eens Pinkpop te bezoeken. Als je op Camping C zit dan lijkt het wel een fokking avond drie-daagse alleen je krijgt geen bloemen en een medaille.

    Het wordt steeds duidelijker dat men zoveel mogelijk mensen op het terrein wil proppen en dat de voorzieningen daarop absoluut niet berekend zijn. Die 500.000 euro voor de Foo Fighters had beter besteed kunnen worden aan meer toiletten en vrolijke limburgers…

      /   Reply  / 
  3. B

    nou zeg…hier isser er een die zich NIET op pinkpop heeft geamusseerd???? Jij kan beter in je tuintje gaan zitten en en de bloemetjes gieten…. mvg aan J

      /   Reply  / 
  4. B

    ik vond pinkpop dit jaar weer helemaal te gek…..vriendelijke mensen,mooi weer,fantastische acts…lekker veel te eten en te drinken…..wat wil je nog meer??? t is een fucking open air concert!
    en dat je niet altijd wc papier op de wc’s vind of dat je lang moet wachten op een biertje of zelfs dat t overal stinkt…t hoort er toch allemaal gewoon bij,toch??
    groetjes bianca.

      /   Reply  / 
  5. zuiplap

    pinkpop was ook dit jaar weer een geslaagd feest, op naar volgend jaar 40 editie dat beloofd wat.

    groetjes pinkpop ganger

      /   Reply  / 
  6. Hanneke

    ahh ik vind niet dat je zo moet zeuren J.
    Als je je ergert aan die dingen kun je beter niet naar een festival gaan.
    en wat betreft die niet vrolijke limburgers..
    niet alle limburgers zijn niet vrolijk
    ik ben namelijk de vrolijkheid zelve! als je mij was tegengekomen op Pinkpop zou je niet zo denken over limburgers!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>