Draadstaal nu ook op Radio 3FM

Draadstaal nu ook op Radio 3FMZe worden wel eens de opvolgers van Van Kooten & De Bie genoemd. Wat mij betreft is het ook wel één van de leukste programma's van de televisie: Draadstaal. Het satirische programma wordt gemaakt door Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven (niet te verwarren met de Dennis van de Ven uit de Citroën-reclames, waar het personage Dennis door Jeroen wordt gespeeld). Draadstaal is nu ook op de radio te horen.

Sinds maandag 7 april zijn Jeroen en Dennis ook te horen op Radio 3FM. Van maandag tot en met woensdag zijn ze met hun typetjes en improvisaties te horen bij Eric Corton in het programma '3VOOR12'. Draadstaal op de radio is er rond 23:15 uur.

Presentator Eric Corton over Draadstaal: "Ik ben een groot fan van hun televisieprogramma. Straks maken typetjes van de televisie hun opwachting op de radio en bij 3VOOR12 worden ook typetjes geïntroduceerd die daarna op televisie verschijnen". Het leuke is dat het populaire Engelse tv-programma 'Little Brittain' ooit begonnen is op de radio en later met een versie op televisie kwam. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven maken met Draadstaal die stap net andersom.

Mocht je Draadstaal nog nooit gezien (of gehoord) hebben, dan is het zeker een aanrader. Sketches van de twee heren zijn te vinden op YouTube en op hun eigen site Draadstaal.nl.

Zie ook over Radio 3FM:
- Nominaties 3FM Awards bekend gemaakt
- Stemmen voor de 3FM Awards

Lees ook:Eric Corton nu ook station voice Nederland 3
Lees ook:JURK!FM gestopt op Radio 538
Lees ook:JURK! FM lijkt niet aan te slaan
Lees ook:Eric Corton zoekt extra ogen en oren
Lees ook:Opwarmweek voor Lowlands bij 3VOOR12

1 Reacties // Reageer

One thought on “Draadstaal nu ook op Radio 3FM

  1. Maarten

    Haha, ik ken draadstaal nu een week en ik zie het nu ineens hier staan. Draadstaal is geniaal trouwens.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>