Radio-dj lult een uur vol zonder dat iemand hem hoort

Radio-dj lult een uur vol zonder dat iemand hem hoortEen veel gehoorde 'klacht' over radio-dj's is hun oeverloze gelul. Een presentator bij het lokale Britse radiostation Teesdale heeft een uur lang zijn ochtendshow gepresenteerd, maar of het nu gelul was of niet, niemand heeft het gehoord… Onervaren was de ochtendjock niet, maar hij was simpel-weg vergeten om de uitzendknop in te drukken. Het enige dat zijn luisteraars hoorden waren wat jingles en muziek.

BBC)Andy Greener, de dj die het overkwam, maakt al tien maanden het ochtendprogramma en het was de eerste keer dat hij vergeten was om de uitzendknop in te drukken. Radiobaas Peter Dixon belde meerdere malen naar de studio om de Greener te attenderen op de radiostilte, maar de dj was te druk met zijn show om de telefoon op te nemen. Pas toen Dixon de dj alsnog aan de lijn kreeg, had hij zijn stommiteit door.

In eerste instantie was Andy Greener niet erg blij met alle media-aandacht rondom zijn foutje, maar het genereerde wel veel publiciteit voor het radiostation en dat vond de dj "absolutely brilliant".

Hij kijkt er al naar uit om maandag wel gewoon on air te zijn. En na dit incident, zal hem zo'n fout waarschijnlijk niet nog een keer gebeuren.

Lees ook:Radio over de grens: 2Day FM
Lees ook:SLAM!FM elk uur 30 minuten non-stop
Lees ook:Eigen kledinglijn voor Radio 538
Lees ook:Radioactive headlines week 11: de eerste week van Ruud
Lees ook:Radio over de grens: Hot 89.9

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>