Ook Ruud de Wild een paar weken met vakantie

Ruud de WildNa Edwin Evers neemt ook ochtendjock Ruud de Wild vakantie. Vrijdag was de laatste dag voordat De Wild en Jeroen Kijk in de Vegte zomervakantie kunnen houden. Sinds het moment dat het radioduo op 10 maart 2008 begon, zijn de heren non-stop doorgegaan (op een enkele feestdag na). Drie maanden na de start nemen ze vier weken rust. Een verdiende vakantie wat mij betreft.

Gijs Staverman die net weer terug is van vakantie, neemt de ochtendshow op Q-music de komende weken waar. De eigen uren van Staverman, waaronder het 'Foute Uur' worden ook tijdens de vakantie van De Wild gepresenteerd door Timon Jacobs.

Ruud de Wild, side-kick Jeroen Kijk in de Vegte én producer Martijn Zuurveen hebben de komende vier weken vrij. Sinds de start van het programma 'Ruuddewild.nl' op Q-music is het drietal steeds meer op elkaar ingespeeld geraakt, al waren Ruud en Jeroen dat toch al zeer sterk. Opvallend is dat de rol van producer Martijn in de ochtendshow steeds groter is geworden. Ik vind zijn bijdragen leuk, maar hij moet wel oppassen dat hij niet probeert de rol van Ruud over te nemen (dat gevoel heb ik soms een beetje).

Verder vind ik 'Ruuddewild' een prima show en luister ik eigenlijk elke ochtend wel naar het programma. Na 18 weken elke ochtend vroeg op staan om een leuke ochtendshow te maken, heeft het ochtendteam de vier weken vakantie ook wel verdiend. Tevens is het een mooi moment om de batterij weer op te laden en na de zomerstop terug te komen met nieuwe ideeën. Maandag 11 augustus 2008 is Ruud de Wild weer te horen op Q-music.

Zie ook:
- Ruud de Wild wordt voor tweede keer vader
- Edwin Evers met vakantie, Humberto Tan valt in

Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:Gijs Staverman vervangt Ruud de Wild tijdens vakantie
Lees ook:Vakantie voor Ruuddewild.nl, Staverman doet kerstwensen
Lees ook:Ruud de Wild begint tocht over ‘Ruud du Soleil’
Lees ook:Ruud de Wild terug van vakantie en geeft auto’s weg

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ook Ruud de Wild een paar weken met vakantie

  1. MBC

    In het begin was er erg veel kritiek op de “nieuwe” ochtendshow, maar ik denk dat ook de “eerste” luisteraars van Q zich intussen verzoend hebben met Ruud en co. Jeroen Van Inkel doet het trouwens prima in de namiddag!

      /   Reply  / 
  2. Sander

    Het is een kei leuk programma. Ik hoor het bijna elke dag. Je kan horen dat Ruud bij Q Music echt veel beter uit de verf komt dan bij radio 538.
    nou mannen goeie vakantie dan maar.

      /   Reply  / 
  3. MR

    Ik mis Jeroen, Jasper & Hannelore nog steeds :( maar luister nu elke ochtend naar Humberto. Heerlijke goser is dat!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>