Van Inkel vrijdag live vanaf strand van Bloemendaal

Jeroen van InkelMet hoge temperaturen tijdens de zomer is het goed vertoeven langs de Nederlandse kust; de wind zorgt er voor dat het net iets koeler is dan in het binnenland. Q-music gaat net als vorig jaar ook deze zomer naar het strand. Vanaf vrijdag 11 juli maakt Jeroen van Inkel zijn radioprogramma elke vrijdag live vanaf het strand van Bloemendaal, waar het Q-Beach House staat. Mooie locatie, nu moet alleen het weer nog wat beter worden.

Iedere vrijdag tussen 16:00 en 18:00 uur zendt Q-music live uit vanaf het strand. Elke weer komen er diverse artiesten langs in het Q-Beach House. Zo zullen onder meer Racoon, Alain Clark, Krezip, Leaf, Jack McManus, Dennis, Di-rect en Jeroen van der Boom langskomen op het strand.

Kaarten om de optredens bij te wonen, worden al de hele week weggegeven bij Q-music (ze zijn namelijk nergens te koop). Elk uur op een doordeweekse dag spelen de Q-jocks het raadsel 'De Zomer Van…'. Luisteraars krijgen een fragment horen van een plaat die een hit was in de zomer. De vraag is alleen… welke zomer? Leuk spel en het is niet heel erg moeilijk, want zomerhits herinner je meestal toch het beste (oh ja, dat was de zomer van die vakantie;)

Er staat een Q-Beach House aan het strand in Bloemendaal, gevestigd in de beachclub Tropen Aan Zee. Daarnaast wordt het Q-Beach House één keer opgezet in Scheveningen (18 juli). De laatste uitzending van Jeroen van Inkel vanaf het strand is op vrijdag 1 augustus 2008.

Zie ook:
- Jeroen van Inkel wakker getoeterd door Toetervrouw
- Ook Ruud de Wild een paar weken met vakantie

Lees ook:Q-music live vanaf het strand van Bloemendaal
Lees ook:Veronica het strand op met Beach Party
Lees ook:Ministry of Beats hele zomer vanaf het strand
Lees ook:Kristel van Eijk vervangt Jeroen van Inkel tijdens vakantie
Lees ook:Radioactive headlines week 28: vakantie, strand, jazz en meer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Van Inkel vrijdag live vanaf strand van Bloemendaal

  1. Eef van der Vegt

    Hi,

    Na een jaar heel hard gewerkt te hebben, hebben mijn twee vriendinnen en ik eindelijk een dagje vrij a.s. vrijdag en dachten eraan om nu eens lekker één dagje van de zon te gaan genieten in Bloemendaal……nu horen we ineens op de radio dat jullie een leuke uitzending hebben in Bloemendaal en dat je alleen maar kaartjes via de radio kunnen winnen…maar wij zijn niet van die megakenners dus winnen we NOOIT…kunnen we echt niet op een andere wijze de kaartjes verkrijgen…liedje zingen, lekkere maaltijd verzorgen ofzo..hihihii

    groetjes Karin, Paula en Eef

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>