Q-music live vanaf het strand van Bloemendaal

De regen, onweer en windhozen van de afgelopen dagen blijven vrijdag achterwege. En dat is heel mooi, want Q-music komt vanmiddag live vanaf het strand van Bloemendaal. Net als vorig jaar plaatst de radiozender haar locatiestudio aan de kust en komen artiesten optreden. Luisteraars van Q-music hebben afgelopen week al kaarten kunnen winnen voor ‘Q live @ the Beach’ en voor de mensen die er niet bij kunnen zijn, is alles tussen 16:00 en 18:00 uur rechtsstreeks te volgen via de radio. De artiesten die komen optreden op het strand zijn Miss Montreal en Bertolf.


Beide bands kennen elkaar goed en touren veel samen. Naast hun eigen grote hits waaronder ‘Just A Flirt’ (Miss Montreal) en ‘Another Day’ (Bertolf) zullen zij ook nog een nummer samen zingen. De avond wordt afgesloten door Q-dj’s Wim van Helden en Menno Barreveld. Kaarten voor Q live @ the Beach zijn niet te koop, maar exclusief te winnen bij Q-music (ook vandaag nog).

‘Q live @ the Beach’ vindt plaats bij Tropen aan Zee in Bloemendaal. De live-uitzending wordt gepresenteerd door Menno Barreveld, hij vervangt daarme Jeroen van Inkel die op vakantie is en waarschijnlijk op een heel ander strand zit ;-) )

Lees ook:Van Inkel vrijdag live vanaf strand van Bloemendaal
Lees ook:Veronica het strand op met Beach Party
Lees ook:X Factor-winnares Lisa toegevoegd aan line-up Live38
Lees ook:Zwarte Cross 2009 live te volgen op 3FM
Lees ook:100%NL viert feest op het strand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>