Festivalweekend op ActionRadio

Awakenings, Rock Werchter, Zwarte Cross, Extrema Outdoor, Mysteryland. Het seizoen 2009 heeft nog heel wat festivals in petto. Met een beetje Hollands weer kan dat betekenen dat je daar met rubberen laarzen door de modder sloft en met je luchtbed de tent uit drijft door de vele neerslag. Dat scenario wordt niet verwacht voor dit zonnige weekend wanneer in Landgraaf de veertigste editie van Pinkpop gehouden wordt. Voor de thuisblijvers is het festival ook goed te volgen, bijvoorbeeld via ActionRadio.

Ferry Molenaar, dj van het webstation ActionRadio, is nog nooit op Pinkpop geweest maar laat wel van zich horen dit weekend. Hij is zaterdag 30 meu vanaf 14:00 uur te horen met ‘Your Pinkpop Action’ en maandag 1 juni vanaf 20:00 uur met ‘PINKPOP!radio’.

ActionRadio houdt de luisteraars dit festivalweekend op de hoogte van Pinkpop met live-impressies, muziek en achtergronden. Bezoekers ter plekke kunnen het laatste nieuws en informatie over de line-up volgen via mobile.actionradio.nl.

Lees ook:ActionRadio presenteert de Top 100 over 2007
Lees ook:Pinkpop 2010 live op 3FM
Lees ook:John Molenaar stopt bij Rick in de Morgen
Lees ook:Pinkpop 2008: de eerste foto’s
Lees ook:‘Oh wat een nacht’ op Radio Veronica voortaan nonstop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>