John Molenaar stopt bij Rick in de Morgen

John Molenaar stopt bij Rick in de Morgen, de ochtendshow van Radio Veronica. Vandaag, 29 november, maakte hij zijn laatste programma als sidekick. Er werd niet zomaar afscheid van hem genomen, tussen 8:00 en 9:00 was er namelijk The Roast of John Molenaar te horen.

Presentator Rick van Velthuysen, sidekick Arjan ‘de Krantenman’ en nieuwslezer Alex Oosterveen lazen ieder hun eigen verhaal over Molenaar voor, een zogenaamde Roast. Aan het einde van de uitzending mocht Molenaar ook nog zijn eigen Roast over het team doen.

Vanaf maandag wordt Molenaar vervangen door een nieuwe sidekick.

Lees ook:Programmering Radio Veronica compleet op de schop
Lees ook:Alex de Vries vertrokken bij WNL op Radio 1
Lees ook:‘Oh wat een nacht’ op Radio Veronica voortaan nonstop
Lees ook:Sky Radio Group stopt met nieuwslezen vanwege bezuinigingen
Lees ook:Mysterious Rick

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>