Pinkpop 2010 live op 3FM

3FM doet ook dit jaar weer uitgebreid verslag van Pinkpop vanaf het festivalterrein in Landgraaf waar onder andere John Mayer, Rammstein, Green Day, The Prodigy en Pink het podium beklimmen. Tot zondagavond hoort de luisteraar op de publieke popzender een topselectie van wat op de Pinkpop podia speelt, exclusieve optredens, interviews vanuit de 3FM-studio ter plaatse en sfeerbijdrages.

Op zaterdag 29 mei is het festival van 18:00 uur tot 01:00 uur op 3FM te volgen, met onder anderen dj’s Paul Rabbering en Coen Swijnenberg.

Van 23:00 tot 01:00 uur maakt Giel Beelen de campings op Pinkpop onveilig met Campingradio.

Zondag

Zondag is 3FM er al vanaf 12:00 uur en zendt vanaf het festivalterrein uit tot 23:00 uur. Van 23:00 uur tot 01:00 uur volgt de Pinkpop After Party vanuit de studio in Hilversum.

Festivalzomer

3FM is dit jaar wederom te vinden op de belangrijkste pop/rock en dancefestivals. In 3 On Stage besteedt Nederland 3 & 3FM deze zomer op radio en televisie aandacht aan het festivalseizoen. De 41ste editie van Pinkpop is het eerste 3 On Stage festival op Nederland 3 en 3FM. Naast Pinkpop zendt 3FM deze zomer live uit vanaf onder andere Lowlands, Rock Werchter, Zwarte Cross, Sensation, Mysteryland, Concert at Sea en Extrema Outdoor.

Lees ook:3FM Serious Summer live vanaf de festivals
Lees ook:3FM pinksterweekend live vanaf Pinkpop
Lees ook:Pinkpop 2009 live op 3FM
Lees ook:3FM Live vanaf Extrema Outdoor
Lees ook:Levenslang gratis naar Lowlands te winnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>