V-Radio zoekt V-Fabulous people

Bij een jong, fris, energiek radiostation hoort een jong, fris en energiek gezicht. Daarom gaat het webstation V-Radio de komende maanden op zoek naar ‘The Most V-Fabulous People’. De V-Fabulous People moeten het imago van V-Radio gaan uitstralen. De twaalf finalisten van de zoektocht zullen in een televisieprogramma voor een jury strijden om de titel. De twee winnaars (man/vrouw) worden vervolgens hét gezicht van V-Radio.
 

V-Radio is het talentenstation van de V-Academy. Al drie jaar geeft het station jong radio-talent de kans zich te ontwikkelen in een professionele omgeving. Het gezicht zijn van de radiozender V-Radio houdt in dat de twee winnaars in ieder geval de hele zomer op de website te zien zijn. Jongeren tussen de 18 en 25 jaar met een fabulous uitstraling kunnen zich aanmelden via de site V-Radio.nl.

Lees ook:V-Radio in een compleet nieuw jasje
Lees ook:Talent station V-Radio bestaat vijf jaar
Lees ook:Jorn Agterberg van start op V-Radio
Lees ook:Hete kerst op V-Radio met ‘Zomerhit Top 150′
Lees ook:Mediapartnerschap tussen V-Academy en VHU Europe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>