V-Radio in een compleet nieuw jasje

Het talentenstation van Veronica krijgt een nieuw jasje. Vanaf vrijdag 19 juni 2009 heeft V-Radio een nieuw jingle-pakket, een nieuw logo én een nieuwe website. Al ruim drie jaar geeft V-Radio jong talent een kans om radio te maken in een professionele omgeving. De nieuwe slogan van het station luidt daarom vanaf heden: ‘V-Radio: The Talent Station’. Mediapartner Pure Jingles verzorgt een totaal vernieuwd jingle-pakket.
 

Bij een nieuw jingle-pakket en een nieuwe slogan hoort ook een nieuwe visuele uitstraling. Daarom is ook de website van V-Radio vernieuwd. Vanaf volgende week zijn er ook twee nieuwe gezichten op de website te zien. Afgelopen weken is een deskundige jury in het tv-programma V-Fabulous op zoek gegaan naar het koppel van V-Radio.

Volgende week is de finale te zien, en zijn de winnaars van V-Fabulous bekend. Zij zullen in het seizoen 2009/2010 de gezichten van V-Radio zijn.

Lees ook:V-Radio zoekt V-Fabulous people
Lees ook:DeepFM stoft donkere imago af
Lees ook:Nieuw jinglepakket van 3FM krijgt verrassend geluid
Lees ook:“Amerikaanse jingle power met een Vlaams tintje”
Lees ook:Juize.FM nieuwe kweekvijver voor talent?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>