Talent station V-Radio bestaat vijf jaar

Feest bij V-Radio, ‘the talent station’ bestaat vijf jaar. (Inderdaad, de tijd gaat heel snel!) Op 12 mei 2006 gaf Gerard Ekdom het startsein en sindsdien hebben veel jonge radiotalenten programma’s gemaakt op V-Radio en zijn doorgegroeid naar de landelijke radiostations. Vandaag viert V-Radio haar jubileum op het strand van Zandvoort. Tijdens een live-uitzending van 12.00 tot 22.00 uur kijkt V-Radio terug op de afgelopen vijf jaar. Natuurlijk is de uitzending te beluisteren via www.v-radio.nl.

V-Radio scout en begeleidt jong radiotalent. De zender geeft deze talenten de kans vlieguren te maken en zich te ontwikkelen binnen een professionele omgeving. Onder andere de nu bekende dj’s Barend van Deelen (3FM), Lex Gaarthuis (SLAM!FM), Thymen Wabeke (3FM), Ingrid Perez (Kink FM) en Joost Burger (WILD FM) begonnen hun professionele carrière bij V-Radio. Ook zijn er vele talenten achter de schermen bij de landelijke stations terecht gekomen.

Wannabe V
V-Radio zoekt continu vers bloed, dat doet het station met het programma Wannabe V. Vanaf vandaag is op de website, www.v-radio.nl, het programma “Wannabe V” te zien waarin zeven aanstormende radiotalenten 24 uur lang radio maken. Wie worden de twee winnaars die een plek bemachtigen in de programmering van V-Radio?

Lees ook:Nieuw radiotalent gezocht bij V-Radio: do you Wannabe V?
Lees ook:Ook programmering Kink FM op de schop: Ingrid Perez in de ochtend
Lees ook:De laatste uitzending van Crush Radio
Lees ook:Kink FM roept maandag 28 maart uit tot ‘Nationale Uitslaapdag’
Lees ook:Nieuwe nachtprogrammering voor Radio 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>