Hete kerst op V-Radio met ‘Zomerhit Top 150′

Kerstmuziek alom op alle radiozenders, maar niet op V-Radio. Bij de internetzender van de V-Academy word je getrakteerd op een grote portie hete zomerhits. V-Radio zendt op tweede kerstdag namelijk de ‘Zomerhit Top 150′ uit. Het radiostation haalt je uit je winterdip met de beste zomerhits van de afgelopen 40 jaar; van Kate Ryan tot de Gipsy Kings en van de Macarena tot de Holiday rap, ze komen allemaal voorbij.

 


De ‘Zomerhit Top 150′ wordt op 26 december 2008 uitgezonden van 14:00 tot 01:00 uur en is te beluisteren via V-Radio.nl. V-Radio is het webstation van de V-Academy en geeft jong talent de kans om programma’s te maken binnen een professionele omgeving. De zomerse hitlijst midden in de winter wordt gepresenteerd door Dirk Lustenhouwer (14:00 tot 17:00 uur), Joost Burger (17:00 tot 21:00 uur) en Marco Kerk (21:00 tot 01:00 uur).

Zie ook over V-Radio:
- Mediapartnerschap tussen V-Academy en VHU Europe
- Peter Snijders maakt rentree met comeback Insite

Lees ook:Nieuw radiotalent gezocht bij V-Radio: do you Wannabe V?
Lees ook:Mediapartnerschap tussen V-Academy en VHU Europe
Lees ook:V-Radio zoekt V-Fabulous people
Lees ook:Zonnige hitlijst ‘Zomerse 50′ van 2010 bekend
Lees ook:Week van de Zomerhits op Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>