Rob Stenders zingt mee in crisislied voor KXradio

Het is wereldwijd crisis en dat merkt ook KXradio, het radiostation van dj Rob Stenders dat moet rondkomen van gulle giften van fanatieke radiomakers en wat reclame-inkomsten uit commercials. Om het station door de economisch mindere tijd heen te loodsen kwam KX-dj Fred Siebelink met het idee om geld in te zamelen. En hoe kan je dat nou beter dan met een heuse benefietsingle? Artiesten als Guus Meeuwis, Henk Westbroek, Eric Dikeb, Ed Stuijlaart (Stud Muffins), Antje Montero en Peter Beense werkten belangeloos mee aan de single. En zelfs Stenders zong een stukje mee in ‘Crisis’.

De artiesten die meegewerkt hebben aan de benefietsingle hebben allemaal een zinnetje geschreven voor het crisislied. Bij het nummer is ook een videoclip gemaakt, maar daarin zijn Guus Meeuwis, Henk Westbroek en Frans Duijts niet te zien doordat zij ten tijde van de opnames op vakantie waren.

Het crisislied gezongen de ‘KX Allstars’ is hier te downloaden voor slechts 69 cent. Met het legaal aanschaffen van ‘Crisis’ kun je er voor zorgen dat KXradio niet het volgende slachtoffer van de recessie wordt. Bekijk hieronder ook de sprankelende videoclip waarin KX-(R)obrichter Stenders ook een zinnetje meezingt:

Zie ook:
- Rob Stenders slaat aan het bloggen

Lees ook:Guus Meeuwis Dag op 100% NL
Lees ook:Caro Emerald te gast bij KXradio
Lees ook:Freakzender van Stenders presenteert Lijstenparade
Lees ook:Stenders, Westbroek en Siebelink in jury Starsound
Lees ook:‘Henk Westbroek heeft kind verwekt in Griekenland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>