Stenders, Westbroek en Siebelink in jury Starsound

Zaterdag 29 maart vindt de finale van 'Het Geheim van Starsound' plaats. KXradio is daar bij en zal vanaf 21:00 uur de finale live uitzenden. Als jury voor de finale is een blik (oud-)3FeMmers uitgenodigd, deze bestaat namelijk uit Rob Stenders, Henk Westbroek, Fred Siebelink, Tijs van Liemt (muzieksamen-steller bij 3FM) en Erroll Antonie (A&R manager EMI). Voor Fred is er nog een leuk klusje.

Fred Siebelink mag namelijk als locatiepresentator fungeren. Een beetje de standaard rolverdeling; Rob Stenders achter de microfoon en Fred het podium op. Het spectakel wordt gehouden in de Starsound Studio, een oefenruimtecomplex van negen ruimtes, poppodium en recordingstudio, gevestigd in Utrecht.

Mensen die er bij willen zijn, die kunnen vanaf 20:30 uur terecht bij Starsound Studio. Volgens KXradio is de toegang gratis, maar volgens de website van Starsound wordt bij de entree om 3,50 euro gevraagd.

Meer berichten over KXradio:
- Radioactive.blog.nl/kxradio

Lees ook:Sander Hoogendoorn wint KX Factor
Lees ook:Wie wordt de opvolger van Fred Siebelink?
Lees ook:Stenders en Siebelink hebben GEM in de studio
Lees ook:KXradio live vanaf platenbeurs
Lees ook:Rob Stenders en Fred Siebelink samen terug op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>