‘Henk Westbroek heeft kind verwekt in Griekenland’

Dat de sterren zelf ook last hebben van wat men de komkommertijd noemt, blijkt wel uit de column van Henk Westbroek in De Pers. De oud-radiomaker van onder andere 3FM en Yorin FM (tegenwoordig op hobbybasis bij KXradio) schrijft in zijn column zelf dat "het nieuws dat de post brengt verrassender dan al het nieuws in alle kranten van die dag". De bekende Utrechter zou tijdens een vakantie in Griekenland een kind verwekt hebben.

Henk Westbroek ontving laatst een aangetekende brief van een advo-catenbureau waarin hij werd verzocht om de kleine te erkennen. De oud-politicus, zanger, radio-dj Westbroek, zou een paar jaar geleden tijdens een vakantie in Griekenland een kind verwekt hebben bij een vrouw die niet zijn vriendin is.

Waarschijnlijk wordt die vrouw ook nooit echt goede vrienden met Westbroek, want ze wil helemaal niets met hem te maken hebben. Ze wil alleen erkenning. Henk zegt zelf dat het 'buitenechtelijke' kind nooit van hem kan zijn. Het Griekse slippertje zou een keer in juli in een hotel op Kreta hebben plaatsgevonden, maar Westbroek was samen met zijn vriendin Julia en zijn dochter Chris in Canada.

Westbroek acht het dus onmogelijk dat het zijn kind is. Ik vraag me dan direct af hoe een Griekse vrouw erbij komt om een voor Grieken-land onbekende man hier de 'schuld' van te geven. Misschien was de vrouw in kwestie niet zo'n fan van Westbroeks liedjes Bij Gijs Staverman op Q-music gaf Westbroek overigens aan al jaren ge-steriliseerd te zijn. Dus ja, dan is het (bijna) helemaal onmogelijk dat hij de vader van het Griekse kind is.

Zonde trouwens dat Henk niet meer op de landelijke radio te horen is… Altijd prachtig om te zien hoe hij radio maakte, ahum… gewoon wat ouwehoerde. Maar altijd wel met iets van een boodschap erin!

Meer nieuws met een hoog komkommergehalte:
- Hier is Gordon zo druk mee

Lees ook:Henk Westbroek: ‘Wilma Nanninga is een roddelhoer’
Lees ook:70 Euro beste besteding ooit voor Henk Westbroek
Lees ook:Ook Henk Westbroek weg bij Yorin FM
Lees ook:Radio Veronica: Westbroek vervangt Jensen en stemmen op de Top 1000 Allertijden
Lees ook:‘Henk Westbroek plakte bulletjes onder mengpaneel’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Henk Westbroek heeft kind verwekt in Griekenland’

  1. Marc

    Briljant. Er is dus gewoon een Nederlander die tijdens zijn vakantie doodleuk aan zijn scharrels vertelt dat hij Henk Westbroek heet.

      /   Reply  / 
  2. Jan

    dan moet dat Gerard Ekdom zijn. Niemand die Henk zo goed na kan doen! He jochie?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>