Guus Meeuwis Dag op 100% NL

Het is vandaag woensdag 4 augustus en precies 15 jaar geleden dat de dan nog onbekende Guus Meeuwis met zijn band Vagant op nummer één in de Top 40 terecht komt met ‘Het is een nacht (levensecht)’. Daarom viert radiozender 100% NL vandaag met de ‘Guus Meeuwis Dag’ het 15-jarig jubileum van de zanger. De hele dag zijn de grootste hits van Meeuwis te horen en de dag wordt afgesloten met een top vijftien.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “Guus Meeuwis is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek en ook niet op 100% NL.

Samen met de luisteraars willen we stilstaan bij ’15 jaar Guus Meeuwis’. We zenden de grootste hits van Guus uit, de ‘Meeuwis Top 15’ en 100% NL laat mooie live uitvoeringen van de hits van Guus Meeuwis horen. En Guus zal in de studio komen vertellen over hoe hij de afgelopen 15 jaar heeft beleefd. Een dag om niet te missen.”

Meeuwis Top 15

Woensdag 4 augustus 2010 de ‘Guus Meeuwis Dag’ op 100% NL. Met Guus Meeuwis live te gast in het programma ‘100% Guus’ van 13:00 uur-16:00 uur. En van 18:00 tot 19:00 uur de ‘Meeuwis Top 15’, met de 15 grootste hits van Guus Meeuwis, samengesteld door de luisteraars van 100% NL.

Lees ook:Guus Meeuwis op 1 in Sky Radio Nederpop Top 101
Lees ook:Guus Meeuwis met eigen radioprogramma op Omroep Brabant
Lees ook:De Week Van De Nummer 1 Hits op Sky Radio
Lees ook:Werkgroep lokale radio bedenkt de Brabantse Top 50
Lees ook:Guus Meeuwis trapt ‘Top 500 van deze Eeuw’ af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>