SLAM!FM-directeur kijkt uit naar nieuw uitdagend radiojaar

SLAM!FM is met een marktaandeel dat schommelt rond de twee procent (luistercijfers) nog steeds een kleine speler in de Nederlandse radiomarkt. In de jonge doelgroepen van 10-19 en 20-24 jaar weet SLAM!FM echter een veel grotere hap uit de markt te pakken. Directeur Jacqueline Bierhorst van SLAM!FM zegt op Mediacourant.nl dat ze met een ‘uniek dj team en een ijzersterke programmering’ op dezelfde koers verder wil varen in het streven naar nog meer luisteraars.

Het jongerenstation behaalde in de periode oktober-november 2009 een overall marktaandeel van 2,1%, tegen 1,8% een periode eerder. 

Met een groei van ruim 47.000 luisteraars per week ten opzichte van de vorige meting komt SLAM!FM op een ‘all time high’ weekbereik van 1.248.000 luisteraars.

Jacqueline Bierhorst: “Winst op het marktaandeel in de doelgroepen 13-19, 16-24 en 20-34 jarigen én een stijging in de doorluistertijd op alle doelgroepen ten aanzien van de meting september-oktober 2009, bewijst dat SLAM!FM razend populair is onder jong Nederland.

Het jaar 2009 is bijna ten einde en dus is het tijd om vooruit te kijken. Directeur Jacqueline Bierhorst kijkt uit naar 2010:  “Voor ons ligt een nieuw jaar, een uitdagend radiojaar, de continuering van onze succesvolle evenementen, voortzetting van onze partnerships en een verdere uitbouw van SLAM!TV, online en mobiele activiteiten.“

ZIE OOK OVER SLAM!FM:
- Jeroen Post uurtje met Nederlandse producties op SLAM!FM
- Daniël Lippens weer terug naar SLAM!FM
- SLAM!FM stapt over naar Novum Nieuws

Lees ook:Jan Willem Brüggenwirth neem SLAM!FM-taken Jacqueline Bierhorst over
Lees ook:SLAM!FM elk uur 30 minuten non-stop
Lees ook:Twee minuten per uur praten
Lees ook:SLAM! wil een kweekvijver voor talent zijn
Lees ook:Radio 538 fier bovenaan in nieuwe luistercijfers

1 Reacties // Reageer

One thought on “SLAM!FM-directeur kijkt uit naar nieuw uitdagend radiojaar

  1. alek vidakovic

    slam fm kijk uit naar nieuwe uitdagend radiojaar
    ik vind website graaf

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>