Jan Willem Brüggenwirth neem SLAM!FM-taken Jacqueline Bierhorst over

Bij overnames moeten werknemers vaak het veld ruimen, helaas. Dat geldt ook voor Jacqueline Bierhorst, tot vandaag was zijn directeur van SLAM!FM. SLAM!FM is onlangs overgenomen door RTL en daardoor is er geen plek meer voor Bierhorst. Haar taken zijn overgenomen door Jan Willem Brüggenwirth, die ook aan het roer staat van andere RTL-stations als Radio 10 Gold en Radio 538. Jacqueline Bierhorst wil eerst van een vakantie gaan genieten, wat ze daarna gaat doen, dat weet ze nog niet. Binnenkort trekt SLAM!FM trouwens in bij Radio 538 en Radio 10 Gold aan de Koninginneweg te Hilversum, de studio is al zo goed als klaar.

Lees ook:SLAM!FM-directeur kijkt uit naar nieuw uitdagend radiojaar
Lees ook:Twee minuten per uur praten
Lees ook:“SLAM!TV is geen reactie op lancering TMF Radio”
Lees ook:SLAM! wil een kweekvijver voor talent zijn
Lees ook:RTL neemt SLAM!FM over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>