Ray en Anita openen Sky Radio Dance Classics

“No no limits, we’ll reach for the sky! No valley to deep, no mountain too high!” Ken je ze nog? Die gekkies van 2 Unlimited, Ray en Anita? Ze schnabbelen weer lekker bij en knippen af en toe nog figuurlijk een lintje door. Zo ook vandaag, in het pand van Sky Radio. Ze gaven deze ochtend de officiële start voor het nieuwe online radiostation ‘Sky Radio Dance Classics’. In navolging van de online stations ‘Sky Radio Love Songs’ en ‘Sky Radio NL’, is er vanaf vandaag 12.00 uur ‘Sky Radio Dance Classics’, met 24 uur per dag nonstop de beste floorfillers.

Dance

Op Sky Radio Dance Classics kun je 24 uur per dag luisteren naar de meest dansbare hits van de 80’s tot nu. Van Take That’s ‘Relight my Fire’ tot ‘Love Generation’ van Bob Sinclar; van ‘Show me Love’ van Robin S, tot Lady Gaga’s ‘Just Dance’; van Fame tot ‘Can’t Get Me Out of Your Head’ van Kylie Minogue en van ‘It’s Raining Men’ van de Weather Girls tot Snap met ‘Rhythm Is A Dancer’.

Sky Radio Dance Classics komt in de plaats van de Christmas station dat sinds 1 oktober meer dan 350-duizend luisteraars trok.

Lees ook:Lady Gaga imitatie contest bij Ruud de Wild
Lees ook:Sky Radio verlengt succes Valentijn-zender
Lees ook:Klassieke meesterwerken in een popjasje
Lees ook:Don Diablo lanceert nieuw station FunX Dance
Lees ook:Goud en zilver voor Coldplay in ’00s Request Top 100′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>