Don Diablo lanceert nieuw station FunX Dance

Nederlands best geklede DJ Don Diablo lanceert donderdag 29 januari officieel de nieuwe zender FunX Dance. Het regionale urban station heeft al diverse online streams en daar komt vandaag een elfde zender bij waarop 24 uur per dag online te luisteren is naar dancemuziek van onder andere Don Diablo, Bob Sinclar, Tiësto, Robin S. en David Guetta. De programmering van het reguliere FunX wordt speciaal voor de lancering van het nieuwe station aangepast en Don Diablo zelf zal tussen negen en tien ‘s avonds live een ‘FunX In The Mix’ draaien.


Programmeur Reinout van Gendt van FunX zegt dat op de nieuwe dancezender niet alleen de bekende muziek van eerder genoemde DJ’s langskomt. FunX Dance wil de luisteraars ook  verrassen met bijvoorbeeld Turkse dance. Behalve een radiostream moet Funxdance.nl een digitaal platform worden voor liefhebbers van dancemuziek met een eigen top twintig, chatgroups en een eigen partyagenda.

De programmering op FunX is donderdag tijdelijk aangepast. Er is een speciale uitzending van ‘Weekend WaX’ met diverse gasten in de studio en optredens van onder andere Ehsan, Nathalie Makoma, Fouradi en het internationale dansgezel-schap Juste Debout. Dat alles is 29 januari vanaf 18:00 uur te horen op FunX en online te volgen. De liveset van Don Diablo is tussen 21:00 en 22:00 uur te beluisteren (zie hier een aardig voorproefje van Don Diablo in de studio van FunX).

FunX gaf eind vorig jaar aan dat het zo snel mogelijk landelijk wil gaan. Minister Plasterk steunt de zender in die wens en zal hierover binnenkort een besluit over nemen.

Zie ook over FunX:
- Plasterk wil landelijke zender maken van FunX

Foto: Bop Mulder

Lees ook:FunX ook vanavond live vanaf Amsterdam Dance Event
Lees ook:FunX: filmpjes Amsterdam Dance Event en veel Nederlanders in FunX Dance Top 100
Lees ook:Plasterk wil landelijke zender maken van FunX
Lees ook:The Partysquad stopt met radioshow op FunX
Lees ook:“Van Bijsterveldt wil FunX’ frequenties afnemen”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>