Lady Gaga imitatie contest bij Ruud de Wild

‘Even een Lady Gagaatje doen’ kan nog wel eens een echte uitdrukking gaan worden in het Nederlands taalgebruik. De zangeres Lady Gaga dost zich voor elke gelegenheid weer zeer extravagant uit, wat tot opvallende verschijningen leidt. In videoclip bij haar nieuwste nummer ‘Telephone’ samen met Beyonce, is Lady Gaga in een van de scènes te zien met een heuse telefoon op haar hoofd. Dat bracht Q-music-dj Jeroen Kijk in de Vegte op het idee hetzelfde te doen…

Op een rustig moment tijdens de Q-ochtendshow, zette Jeroen een telefoon op zijn hoofd, maakte er een foto van, zette ‘m op twitter en ontketende daarmee een ware hype.

Inmiddels hebben vele luisteraars het voorbeeld van Kijk in de Vegte (zie foto hier rechts) gevolgd en hun interpretatie van ‘een Lady Gagaatje doen’ vastgelegd op foto. De grap heeft geleid tot actie waarbij inzenders van een Lady Gaga imitatie een prijs kunnen winnen: de U-Sing voor de Wii, kun je thuis leuk Lady Gaga nadoen, natuurlijk met een telefoon op je hoofd ;–)

Zie voor ingezonden foto’s ook de blog op Q-music.nl.

UPDATE: Zangeres Belle Perez en burgemeester van Hoorn (heb je ‘m?) zijn de juryleden die de foto’s beoordelen op eigenheid.

Lees ook:Foto’s Q-santa-run 2009
Lees ook:Ruud de Wild organiseert heuse Borsato-borrel
Lees ook:Wouter van der Goes vervangt Ruud de Wild
Lees ook:Ruud en Jeroen bevrijd uit Draaiende Studio
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte koopt frituurpan uit failliete boedel TEG

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>