Sky Radio verlengt succes Valentijn-zender

Na het succes van Sky Radio The Valentine station lanceert Sky Radio vandaag een nieuw online radiostation: Sky Radio Love Songs. Dit online radiostation draait het hele jaar door non-stop de beste en mooiste love songs van bekende Sky-artiesten als Robbie Williams, James Blunt, Katie Melua en Michael Bublé. Sky Radio Love Songs is te beluisteren via internet op SkyRadio.nl en ook via verschillende radioportals.

De 'Valentine Station' is volgens Patrick Kraakman, Head of Music Sky Radio, een succes te noemen, want binnen zes weken had de zender 100.000 unieke luisteraars. En dat smaakte naar meer. "Daarom starten we met het nieuwe online radiostation Sky Radio Love Songs. Hiermee bieden wij onze luisteraars nu de mogelijkheid om het hele jaar door te kunnen genieten van sfeervolle love songs", aldus Kraakman.”

In de avondprogrammering handhaaft Sky Radio de 'Love Songs'. Dit programma is het op één na best beluisterde radioprogramma in de avond. De 'Love Songs' zijn door de weeks te beluisteren van 22.00 uur 's avonds tot 01.00 uur (na middernacht) en in het weekend tot 02.00 uur.

Meer over Sky Radio:
- Radioactive.blog.nl/sky-radio

Lees ook:Radio 10 presenteert: Radio 10 Love Songs
Lees ook:Ray en Anita openen Sky Radio Dance Classics
Lees ook:Sky Radio start zomer met nieuw station ‘SummerHits’
Lees ook:Radio Veronica start nieuw online radiostation
Lees ook:Radio Veronica start nieuw online station ‘90’s Top 590’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>