Groningen wint het Zwarte Verkeersbord

Radio Veronica heeft een winnaar van het Zwarte Verkeersbord! Tijdens de ochtendshow ‘Rick in de Morgen’ ging Rick van Velthuysen samen met de luisteraars op zoek naar het meest grappige of bizarre verkeersbord van 2013 voor deze twijfelachtige prijs.  En de winnaar is geworden…. Groningen met een blauw verkeersbord met daaronder ‘Parkeren verboden van ma t/m zo’. Dit verkeersbord staat op het Hoendiep. Luisteraars konden zelf verkeersborden insturen, waarna Veronica vijf verkeersborden had uitgekozen waar luisteraars op konden stemmen. Na het tellen van de stemmen werd vanochtend de uitslag bekend gemaakt tijdens de ochtendshow van Veronica. Glorievol werd tijdens de ochtendshow de  prijs overhandigd aan de wethouder van verkeer van Groningen. Lulletje molenaar, van het ochtendteam van Rick in de Morgen, bracht het ‘Zwarte Verkeersbord’ naar Groningen om dit onder het foute verkeersbord te hangen.

Kijk hier voor een foto van het verkeersbord mét de prijs.

Bizarre verkeersborden

Naast dit bizarre verkeersbord in Groningen (wordt daar überhaupt nu wel geparkeerd?) waren de andere vier finalisten niet minder grappig dan deze. Zo stond er in de gemeente Deurne een paal, midden op een blindegeleidenpad. Wijchen heeft een speelweide ingericht, samen met een hondentoilet. Rijswijk stuurt automobilisten een fietspad op in de vorm van een ‘afbuigen’ bord. En Den Haag heeft waarschijnlijk het kortste ruiterpad van Nederland: waar die begint, eindigt het ook meteen weer.

Klik hier voor de foto’s van de andere verkeersborden.

Lees ook:Rick in de Morgen komt met een carnavalshit (audio)
Lees ook:Genomineerden winnen stemmen voor de Gouden RadioRing
Lees ook:Strijd om de RadioRing barst los
Lees ook:Veel felicitaties voor winnaar RadioRing: Rick in de Morgen
Lees ook:Overzicht januari 2013: Meest gelezen berichten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>