Overzicht januari 2013: Meest gelezen berichten

Op de tv heb je de kijkcijfers. Op de radio heb je de luistercijfers. Bij hitlijsten heb je het aantal muziekverkopen. Maar op dit blog meten wij de populariteit aan het aantal keer dat een bericht is gelezen. En dankzij het handige systeem waar wij gebruik van maken is dit erg gemakkelijk voor ons om op te zoeken, en zodoende zien wij welke berichten scoren bij jou, de bezoeker. In dit bericht krijg je de vijf meest gelezen artikelen van januari 2013.

5: Groningen wint het Zwarte Verkeersbord
Al een paar weken was Rick van Velthuysen voor zijn ochtendprogramma op Radio Veronica op zoek naar het ‘Zwarte Verkeersbord’. Een prijs voor het verkeersbord wat het meest bizar, tegenstrijdig of vreemd is. Groningen heeft met het parkeerverbod van maandag t/m zondag verloren.

4: Nieuwe pand 538 feestelijk geopend
Er werd al een tijdje radio gemaakt vanuit de nieuwe studio, maar vorige week is hij dan ein-de-lijk geopend: de nieuwe 538/SLAM!FM/Radio 10 Gold studio. Lex Harding, ooit de oprichter van 538, mocht het pand aan de Bergweg in Hilversum openen.

3: Voor de zomer nieuw commercieel station op kavel A7
Als het aan Minister Kamp van Economische Zaken ligt dan komt er nog voor de zomer een nieuwe commerciële radiozender. Het kavel A7 voor commerciële FM-radio wordt nu niet gebruikt en daarom kan er na de veiling meteen worden gestart met uitzenden. Logisch dus dat dit in de top 5 staat van de meest gelezen berichten, we hebben ook een poll op onze website staan. Wat vind jij dat er voor een tation moet komen?

2: Luistercijfers november-december: Radio 2 en 3FM bovenaan
Eind januari 2013. Tijd voor misschien wel de opvallendste luistercijfers van het jaar, die van de maanden november en december 2012. De laatste maand staat altijd in het teken van grote evenementen waardoor de posities van radiostations verschuiven. Radio 2 en 3FM staan op één en twee, maar er waren meer verschuivingen.

1: SLAM!FM volgende week met een nieuwe programmering
En met stipt op nummer één: de nieuwe programmering van SLAM!FM. De dagprogrammering wordt aangepast. Er is een nieuw talent in de middag, Joost Burger, en de tijden voor Martijn La Grouw worden iets korter. Hierdoor is SLAM af van de shifts op halve uren. Deze verandering bij het station heeft er dus voor gezorgd dat het bericht het meest gelezen is in januari, en dat voor de laatste week.

http://radioactive.blog.nl/slamfm/2013/01/30/slamfm-volgende-week-met-een-nieuwe-programmering

Zie ook de weekoverichten van januari:
- Week 4

 

Lees ook:Groningen wint het Zwarte Verkeersbord
Lees ook:Overzicht april 2013: Meest gelezen berichten
Lees ook:Overzicht februari 2013: Meest gelezen berichten
Lees ook:Overzicht januari 2008: Meest gelezen berichten
Lees ook:De 10 meest gelezen berichten van 2007

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>