Strijd om de RadioRing barst los

Vanaf 12:30 uur is de stembus voor de Gouden RadioRing 2014 open. Stemmen kan tot morgenavond 20:30 uur. Genomineerd zijn Rick van Velthuysen met Rick in de Morgen van Radio Veronica, Echte Jannen met Jan Roos en Jan Heemskerk van Powned, Radio 1 en A state of Trance van Armin van Buuren van Radio 538. In de Telegraaf van vandaag aandacht voor de radiopublieksprijs van Nederland.

Rick van Velthuysen zegt in de ochtendkrant: „Ik was in 2007 en 2008 al eens genomineerd met MiddenInDeNachtRick, ik voelde nu wel aan dat er iets in de lucht hing. Dat neemt niet weg dat ik er ontzettend trots op ben, zeker nu ik met mijn ochtendshow Rick in de morgen tot de kanshebbers behoor. Dit gaat om luisteraars die echt moeite doen om op jou te stemmen, dat zie ik als een extra waardering. Dan wil ik ook winnen, jawel!” Gisteren las je hier al dat het team van Rick in de Morgen met een A-team bus het land in gaat om stemmen te winnen.

Jan Roos over de nominatie van Echte Jannen in de Telegraaf: „We hebben een trouwe schare fans die midden in de nacht naar ons luistert. Het verbaast me niet dat ze ook trouw genoeg zijn om op ons te stemmen. „Wij zijn multimediaal, zeer actief op social media en ik roep ook via PowNews mensen op om te stemmen.” Jan Heemskerk zegt dat het duo „blij als kinderen” zal zijn als zij daadwerkelijk de Ring winnen.”

Ook Armin van Buuren vindt de nominatie voor A State of Trance heel belangrijk: „Deze heb ik nog niet. Dus ik wil hem heel graag winnen. Hier wil ik absoluut bij zijn. Het is mooi dat je in je eigen land zo veel waardering krijgt.”

Morgenavond wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het Radiogala. Vanaf 20:00 uur kun je de uitreiking live volgen via NPO Radio 2. Naast de Gouden RadioRing worden ook de Zilveren Radiosterren man/vrouw en de Marconi Awards uitgereikt. Hier kan niet meer op worden gestemd.

Lees ook:Genomineerden winnen stemmen voor de Gouden RadioRing
Lees ook:“V-team” voert campagne voor RadioRing
Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada
Lees ook:Stem jij voor de Gouden RadioRing?
Lees ook:RadioRing 2014, waar stem jij op?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>