Rick in de Morgen komt met een carnavalshit (audio)

Van zondag 10 tot en met dinsdag 12 februari 2013 is het weer zover: carnaval. Dat betekent bizarre outfits, praalwagens, veel drank en de traditionele carnavalskrakers. De Gebroeder Ko, Lamme Frans, het komt allemaal langs, maar ook bij de radio wordt niet stilgezeten. Speciaal voor carnaval heeft Radio Veronica dj Rick van Velthuysen een carnavalshit gelanceerd: ‘Vrouwkes’.

Rick van Velthuysen en zijn team van het programma ‘Rick in de Morgen’ veranderen maken vaker de meest aparte liedjes. Wat dacht je van ‘Kommus uit je nest’ of ‘thee is gay’ (op het nummer van Gers Pardoel). Nu hebben ze dus zelfs een eigen carnavalshit. Of het echt een hit is dat moet nog blijken, daar heb ik niet zoveel verstand van. Ach.. oordeel zelf (audio).

Op deze pagina vind je nog meer nummers die zijn gemaakt door het programma van ‘Rick in de Morgen’.

Rick in de Morgen is iedere werkdag op Radio Veronica tussen 6.00 en 9.00

Lees ook:Gaat Rick van Velthuysen hiermee een carnavalshit scoren?
Lees ook:Carnaval 2013 vieren met MyRadio
Lees ook:Overzicht februari 2013: Meest gelezen berichten
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>