Veronica bij Vierdaagsefeesten in Nijmegen

Acrobaten, dweilorkesten, filmvertoningen, theatrale walking acts, vuurspuwers, turndemonstraties en Radio Veronica. De Nijmeegse Vierdaagse is veel meer dan een wandelevenement, want naast de zware tochten die de deelnemers afleggen is er volop vermaak. Al veertig jaar bestaan namelijk de Vierdaagsefeesten en Radio Veronica is daar net als in voorgaande jaren bij aanwezig. Woensdag 22 juli 2009 laat het radiostation flink van zich horen vanaf het hoofdpodium dat opgezet is aan de Waalkade in Nijmegen.

Op het podium aan de Waalkade is Radio Veronica 80′s & 90′s Party de hele dag aanwezig met de Veronica-dj’s Rick van Velthuysen en Erwin Peters en optredens van onder andere Racoon.

De Vierdaagsefeesten is het grootste, gratis toegankelijke, meerdaagse stadsevenement van Nederland. Dit jaar is de veertigste editie van de feesten die in 1969 voor het eerst georganiseerd werden, destijds nog met één muziekpodium op Plein 44. Jaarlijks trekken de Nijmeegse Vierdaagsefeesten meer dan één miljoen bezoekers.

Lees ook:Van Velthuysen en Kicken draaien op Vierdaagsefeesten
Lees ook:Party van Veronica tijdens Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:3FM sponsor Nijmeegse vierdaagsefeesten
Lees ook:Vierdaagse-radio gaat zeker door tot middernacht
Lees ook:Veronica The Party met foute jaren negentig acts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>