Veronica The Party met foute jaren negentig acts

In mijn radioprogramma bij de lokale omroep van Groningen draai ik wekelijks een foute plaat uit de jaren negentig. Je kent ze wel, van die foute eurodance platen. Heerlijk! Artiesten als de Vengaboys en Snap! horen daar uiteraard ook bij. Zij treden nog steeds op, bijvoorbeeld tijdens de vijfde editie van Radio Veronica's 80 & 90's Hits The Party.

Op 29 november 2008 vindt alweer de vijfde editie plaats van 'Radio Veronica's 80& 90's Hits, The Party'. Het evenement wordt gehouden in  de Amsterdamse Heineken Music Hall. Deze keer zijn er optredens van onder anderen de Vengaboys en Thea Austin van Snap!. Radio Veronica-dj's Colin Banks, Silverius, Mastermixer Ben Liebrand, Erwin Peters, Silvan Stoet en Rick van Velthuysen zijn ook aanwezig en zij draaien tijdens tussen de acts door de beste 80's en 90's hits.

De Heineken Music Hall wordt voor de Veronica-party omgetoverd tot een grote feesttempel waar de bezoekers de hele avond kunnen dansen op de klassiekers uit de jaren tachtig en negentig. Verspreid over de avond zijn er diverse live-optredens van artiesten die in de jaren negentig wereldwijde hits hadden. Ieder jaar is het evenement ruim voor aanvang uitverkocht met een totaal bezoekersaantal van 5.500 mensen.

Kaarten voor de editie van 2008 zijn te reserveren via TopTicketLine. Het feest begint op 29 november om 20:00 uur en duurt tot 1:00 uur. Meer informatie over het feest is te vinden op de site van Radio Veronica.

Voor een impressie van de voorgaande editie, zie onderstaande video:

Zie ook over Veronica:
- Legendarische Soulshow stopt
- Back to the eighties met de Top 880
- Eindstand tientjesactie: 86.338 biljetten opgepot

Lees ook:Veronica geeft kaarten weg voor concert UB40
Lees ook:Stembussen voor Veronica’s Top 590 open
Lees ook:Veronica’s 90′s Top 590 in de herhaling
Lees ook:Coen en Sander vieren feest
Lees ook:Dom in Utrecht kleurt oranje met Koninginnedag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veronica The Party met foute jaren negentig acts

 1. Richard Marinus

  DISCO LEGENDS IN CONCERT.
  HET ULTIEME DANCE CLASSICS CONCERT!

  Op 26 maart 2009 zijn 4 Amerikaanse top acts live te bewonderen in de Heineken Music Hall te Amsterdam.

  The Whispers, Midnight Star, Evelyn “Champagne” King en Thelma Houston, zullen een spetterend optreden geven. Dit concert is uniek te noemen, omdat deze Disco legenden nauwelijks in Europa optreden.

  Concertorganisatie Allxcess verzorgt dit Dance Classics evenement welke gepresenteerd wordt door 3FM DJ Corné Klijn.

  The Whispers uit Los Angeles, bekend van hits als And The Beat Goes On, It’s A Love Thing en Rock Steady, hebben in 1982 voor het laatst opgetreden in Nederland. Zij worden tijdens dit concert begeleid door de Whispers live band.

  Zangeres Evelyn “Champagne” King uit New York (The Bronx) scoorde eind jaren 70 en begin jaren 80 een aantal hits waaronder Shame, Love Come Down en I’m In Love. Zij treedt op als solo-artiest.

  De band Midnight Star, afkomstig uit Kentucky heeft vooral in de jaren 80 in de Verenigde Staten hits gescoord als Operator en Freak-A-Zoid. Midnight Stars grootste hit in Nederland was Midas Touch. Zij treden tijdens het concert op met hun live band.

  Thelma Houston, zangeres, songwriter en actrice heeft sinds 1976 de grote discohit, Don’t leave me this way op haar naam staan. In 1984 scoorde ze in de U.S. Club Chart de hit, You Used To Hold me So Tight. Deze zangers uit Leyland Mississippi zal de discotijden doen herleven.

  Disco Legends In Concert wordt verder muzikaal en visueel ondersteund door de DJ’s en VJ van GROOVE INC. Zij draaien tussen de acts, de beste Disco, Funk, Soul, Swingbeat, Electro en Hip Hop platen en videoclips.

  De zaal van de Heineken Music Hall is open vanaf 18.00 uur.

  Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketservice.nl en bij de bekende voorverkoopadressen (alle grote postkantoren, free records shops, velvet rotterdam, pico records, vvv en gwk). De kaarten kosten € 39,50 (excl. servicekosten)

  De voorverkoop is gestart op zaterdag 6 september 2008.

  Meer informatie: http://www.discolegends.nl of http://www.myspace.com/discolegends of http://discolegends.hyves.nl

  Promofilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=Y_U1zp7GJaY

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>