3FM sponsor Nijmeegse vierdaagsefeesten

3FM is dit jaar een van de sponsoren van de Nijmeegse vierdaagsefeesten, dat meldt de Gelderlander. De radiozender is hiermee mediapartner van het Actief Comité Binnenstad Nijmegen. Het is momenteel nog niet bekend wat de samenwerking inhoudt. De publieke muziekzender zal onder andere vanaf diverse Nijmeegse locaties uitzenden.

Wilbert Mutsaers, 3FM zendermanager :“De OchtendShow van Giel (VARA) op 3FM volgt de Nijmeegse Vierdaagse al jaren letterlijk op de voet. Stichting Vierdaagsefeesten organiseert rondom de wandeltocht een prachtig festival met verschillende podia in Nijmegen. De Waalkade, het Valkhof, de Stevenskerk, Kelfkensbos; mooie locaties die door artiesten zeer gewaardeerd worden. 3FM doet elke zomer uitgebreid verslag van het popfestivalseizoen in Nederland en de Vierdaagsefeesten horen daar vanaf nu bij.”

Lees ook:Veronica bij Vierdaagsefeesten in Nijmegen
Lees ook:Van Velthuysen en Kicken draaien op Vierdaagsefeesten
Lees ook:Party van Veronica tijdens Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Vierdaagse-radio gaat zeker door tot middernacht
Lees ook:3FM en Radio 6 Soul & Jazz live vanaf Eurosonic/Noorderslag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>