Van Velthuysen en Kicken draaien op Vierdaagsefeesten

De Nijmeegse Wandelvierdaagse betekent niet alleen vier dagen lang zwoegen met blaren op de voeten, maar ook tijd voor wat ontspanning. Dit jaar voor de 41e keer wordt ten tijde van de Vierdaagse Afstandsmarsen zeven dagen lang feestgevierd bij talloze podia in het centrum van Nijmegen. Op woensdag 21 juli 2010 laat ook Radio Veronica flink van zich horen tijdens de Vierdaagsefeesten in Gelderse stad.

Op het hoofdpodium aan de Waalkade is Radio Veronica 80′s & 90′s Party de hele dag aanwezig met de Radio Veronica-dj’s Rick van Velthuysen en Patrick Kicken.

UPDATE: Het is nog maar de vraag of Rick van Velthuysen het haalt op in Nijmegen te komen draaien. De Veronica-dj zat woensdag nog in Spanje en door stakingen van de luchtverkeersleiders in Frankrijk, heeft Rick problemen om met het vliegtuig in Nederland te komen. Voor de laatste ontwikkelingen, volg Rick via zijn twitter.

Verder zijn er op het podium van Veronica optredens van onder andere The Scene en Memphis Maniacs.

Lees ook:WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:WeekendRick half uit Spanje en half uit Nederland
Lees ook:Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>