Rick van Velthuysen organiseert NK Schoengooien

Wat begon met een Iraakse journalist die schoenen gooide naar het hoofd van George Bush ontaarde in een nieuwe rage. Naar aanleiding van het schoengooi-incident doken overal op internet schoengooispelletjes op. Het schoenengooien verspreidde zich verder over de wereld met incidenten in Zweden, het Verenigd Koninkrijk en in ons eigen land. Reden genoeg voor Radio Veronica-dj Rick van Velthuysen om het ‘NK Schoengooien’ te organiseren.

In de Arabische wereld geldt het gooien van een schoen als een grove belediging. Van Velthuysen ziet er de humor wel van in en riep zijn luisteraars op om zich aan te melden voor het ‘NK Schoengooien’. Op donderdag 12 februari 2009 zullen bij de Radio Veronica-studio tijdens de ochtendshow ‘MogguhRick’ luisteraars met elkaar de strijd aangaan met als ‘living target’ dj Rick van Velthuysen.

Volgens Rick van Velthuysen is er ’al genoeg leed op de wereld’ en moeten gebalde frustraties met een schoen omgebogen worden in iets positiefs. Mensen die Rick niet zo mogen hebben donderdag de kans om zich eens lekker uit te leven wanneer de dj zelf het mikpunt is: “Ik wil al mijn luisteraars de gelegenheid bieden om voor eens en voor altijd met mij af te rekenen door hun schoeisel op mijn niet te missen lichaam te mikken! Uw Kop van Jut anno 2009 biedt zich bij deze a.s. donderdagmorgen in al vroegte graag aan.

Zie ook:
- Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]
- ‘MogguhRick’ van start gegaan op Radio Veronica

Lees ook:Rick van Velthuysen wil blijven rammen in het weekend
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica
Lees ook:Van Velthuysen begint actie tegen 100%NL Google Ads
Lees ook:Rick van V.: “Je hebt geen eigen zender achter je staan”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rick van Velthuysen organiseert NK Schoengooien

  1. Pygar

    TOPACTIE VAN RIKKIE !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>