Van Velthuysen begint actie tegen 100%NL Google Ads

100%NL)Ook op Radioactive Blog verschijnen ze regelmatig, de opvallende Google Ads van 100%NL waarin hun commerciële concurrenten 'niet meer van deze tijd' worden genoemd en luisteraars worden opgroepen om toch vooral eens 100%NL te proberen. Rick van Velthuysen van Radio 538 is een actie begonnen tegen deze 'spam'. Hij roept zijn bezoekers op om de advertentie zo vaak mogelijk aan te klikken, omdat dit 100%NL elke keer geld kost.

"Zo ludiek als de actie van 100%NL is, zo doeltreffend wordt mijn tegenactie, want hoe lang houdt 100%NL het vol wanneer ik jullie oproep om telkens opnieuw deze 'ad' aan te klikken wanneer jullie 'm weer zien. Iedere keer kost het hen 100% geld en levert het mij ook nog eens 100% geld op. Klikken dus en ja wie de bal kaatst, die krijgt 'm ook weer net zo hard terug", aldus Van Velthuysen. Vraag is of Google daar blij mee is… al zal ik je zéker niet verbieden om ook bij mij te klikken ;-) .

Bron: Rick van Velthuysen
________________________________________________________________

Lees ook:Giel Beelen adverteert met valse tekst op site Rick
Lees ook:Rick van Velthuysen organiseert NK Schoengooien
Lees ook:Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!
Lees ook:Van Velthuysen en Kicken draaien op Vierdaagsefeesten

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Van Velthuysen begint actie tegen 100%NL Google Ads

  1. -bas

    Van die Van Velthuysen wordt ik altijd zo doodmoe.. Wat doet hij trouwens sowieso bij 538?? Laat hem lekker bij emmen-lokaal werken ofzo.. die ouwe lul!

      /   Reply  / 
  2. Kees

    Als het helpt om dat nepnederlands urban station om zeep te helpen doe ik graag mee.

      /   Reply  / 
  3. Jasper

    Jaaaa, dat gaat snel. Herbert is natuurlijk wel zo slim geweest om maar 1 cent per klik te betalen. Dus voordat hem dat wat kost, ben je ff aan het klikken….

    Rick wint er overigens wel bij. Want hij krijgt wel zijn bijdrage van GoogleAds.

      /   Reply  / 
  4. Robert

    Rick snapt het niet helemaal. Een klik kost voor 100p wel geld, maar 1) ze kunnen een limiet instellen en eventuele “radio-sites” excluden om zich daarop te tonen (en laten ze zich tonen op serieuze sites), en 2) dit levert gewoon publiciteit op. En Rick heeft daar nu aan meegewerkt: positief of negatief.

      /   Reply  / 
  5. Edo Peters

    Herbie heeft geld zat… hij lacht zich rot. Prima free publicity.

      /   Reply  / 
  6. Pedo Eters

    Hoe meer mensen zeker weten dat ze nooit meer naar die prutzender van de hoogfrequentstralinggestoorde piraat hoeven te luisteren, des te beter.

      /   Reply  / 
  7. Edo Peters

    Erg leuke woordspeling… origineel ook… blijkbaar is het makkelijker om gal te spugen onder een andere naam? Laat mij er dan buiten, en indien je iets tegen mij persoonlijk hebt, ook dan kun je je gewoon bij me melden hoor.

    Als je een hekel hebt aan Herbert en/of zijn zender 100%NL, luister je toch gewoon NIET? Maar laat op zijn minst wel iedereen in zijn waarde. Bij voorkeur ook hen die -voor jouw informatie- met die zender niets te maken hebben, zoals ondergetekende.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>