Rick van Velthuysen wil blijven rammen in het weekend

Zondag was de laatste uitzending van WeekendRick op Radio 538. Voor Rick van Velthuysen betekende dat het einde van zijn weekendprogramma en voor zijn side-kick Marlous het afscheid van 538. Op zijn weblog schrijft Van Velthuysen dat hij niet van plan is om zich aan het nieuwe opgelegde ritme (uitslapen in het weekend, red.) toe te geven. De DJ speelt met de gedachte om door te gaan in het weekend.

Als je de website van de 538 DJ bezoekt, start er automatisch muziek. Die muziek afkomstig van het radiostation van Rick van Velthuysen zelf. Nu speelt de DJ met de gedachte om "de komende tijd op zaterdag en zondag tussen 12 en 15 uur maar eens lekker te gaan rammen" op zijn eigen radiostationnetje.

Van Velthuysen is het er duidelijk niet mee eens dat Radio 538 zijn WeekendRick gestopt heeft. Op zijn weblog schrijft de 46-jarige DJ dat hij slechts een loonslaaf is die maar te gehoorzamen heeft. Het liefst wil hij natuurlijk door blijven gaan met zijn weekendprogramma, desnoods op zijn eigen zender. 

Rick van Velthuysen wenst de nieuwe weekend-DJ's Jeroen Nieuwenhuize en Gordon "veel succes, plezier en goede luistercijfers" toe, met als aanvulling "zoals wij dat ook altijd hebben gewenst en gedaan". Is het een welgemeende wens aan zijn opvolgers of een sneer naar de directie van 538? Het heeft er in ieder geval wel de schijn van dat de verhoudingen binnen 538 wat minder aangenaam zijn.

Zie ook:
- Actiegroep met steunbetuigingen voor MIDNR
- MiddenInDeNachtRick verdwijnt tóch van Radio 538
- Gordon nieuwe DJ bij Radio 538

Lees ook:Mysterious Rick
Lees ook:Gordon neemt plek Rick van Velthuysen niet over
Lees ook:‘Gordon On Air’ naam van nieuw radioprogramma Gordon
Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio
Lees ook:Rick van Velthuysen naar Radio Veronica!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rick van Velthuysen wil blijven rammen in het weekend

 1. Jasper

  Go Ricky, go Ricky,go Ricky.

  Maar euh, wel irritant trouwens, dat je webstation automatisch afgaat als je op je blog komt. Dat blaat dan dwars door MIDNR heen dat ik natuurlijk al op het staan….

  Kan dat niet vrijwillig?

    /   Reply  / 
 2. Youri

  Jasper als je www2 inp plaats van www .rickvan velthuysen.nl gaat, dan gaat zijn stationnetje niet gelijk aan ;)

    /   Reply  / 
 3. //DESH\\

  Dat Jeroen Afternoon vind ik ook maar niks. Rick’s station moet gewoon een FM frequentie krijgen en op de sateliet beluisterbaar worden. Dan luister ik de hele dag!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>