‘MogguhRick’ maandag van start op Veronica

De wekker van Rick van Velthuysen gaat vanaf vandaag een stuk vroeger dan normaal. Maandag 2 februari start de dj de nieuwe ochtendshow op Radio Veronica, genaamd ‘MogguhRick’. Samen met Erwin Peters, Mario de Pizzaman, Koert Walraven en Erik-Jan Rosendahl maakt Van Velthuysen voortaan tussen 06:00 en 09:00 uur de luisteraars van het station met de beste 80′s & 90′s hits wakker. Dan zal Rick ook wel op tijd in bed liggen denk je… Nou tot zondagavond laat was de dj samen met Erik-Jan nog wat jingles en muziekjes aan het afmixen.


Eén van muziekjes is een typische ochtendliedje op de melodie van ‘We Didn’t Start The Fire’ van Billy Joel. Het ochtendprogramma ‘MogguhRick’ gaat voor een deel verder zoals Ricks voorgangers Patrick Kicken en Colin Banks het deden; namelijk met nieuwslezer Arend Langenberg en met deskundigen zoals voetbalspecialist Johan Derksen (die op maandag zijn commentaar op het Nederlandse voetbal geeft) en Formule1-kenner Olav Mol (die de luisteraars bijpraat over de races die overal ter wereld plaatsvinden).

Hoe de nieuwe ochtendshow verder vorm krijgt, horen we vanaf vandaag. Eén van de nieuwe items die langs zal komen is een ‘MogguhRick Top 5′ waar luisteraars een bijdrage aan kunnen leveren. Verder is één ding zeker: Ruud de Wild (Q-music), Giel Beelen (3FM) en Edwin Evers (Radio 538) hebben er een geduchte concurrent bij in de ochtend. En om dat de betreffende dj’s ook te laten weten, maakte Rick vorige week al een rondje langs zijn concurrenten.

Zie ook:
- Rick van Velthuysen nieuwe ochtendjock Veronica
- Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]

Lees ook:Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje]
Lees ook:Rick van Velthuysen organiseert NK Schoengooien
Lees ook:Rick van Velthuysen nieuwe ochtendjock Veronica
Lees ook:Gaat Rick van Velthuysen hiermee een carnavalshit scoren?
Lees ook:Rick van Velthuysen voor het eerst op Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>