Bart van Leeuwen verlengt contract met Veronica

Radio Veronica-dj Bart van Leeuwen heeft een nieuw contract getekend bij Radio Veronica. Door de nieuwe overeenkomst is de radio-dj tot en met 31 augustus 2011 iedere werkdag te horen met 'Goud van Oud' bij het station met de beste 80's & 90's hits.

Van Leeuwen is iedere werkdag tussen 09:00 en 13:00 uur on air bij Radio Veronica met het programma 'Goud van Oud'. Daarnaast is hij 24 uur per dag te horen als station voice bij het nieuwe online radiostation van Radio Veronica: 'Veronica Top 1000 Allertijden'.

Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica: "Bart van Leeuwen is een unieke dj die als geen ander 'de kunst van het weglaten' verstaat en de muziek altijd volledig tot z'n recht laat komen. Maar tegelijkertijd slaagt hij erin om aan een muziekformule programma als 'Goud van Oud' toch zijn geheel eigen stijl te geven door zijn kenmerkende stem en subtiele humor. En Bart is een echte Veronicaan die werkelijk alle fases van het radiostation heeft meegemaakt, van de piratentijd op het zendschip, via de volle vrijdag op Radio 3 naar Radio Veronica met de beste 80's en 90's hits. Daarom ben ik blij dat dit geweten van Veronica weer heeft bijgetekend!"

Radio Veronica-dj Bart van Leeuwen laat zich in het persbericht van het station -hoe kan het ook anders- ook positief uit over Veronica. En hij voelt zich er helemaal op zijn plaats: "De 80's en 90's muziek die Radio Veronica draait zit me als gegoten. Logisch, omdat ik al sinds die jaren actief met die muziek bezig ben. Dit Radio Veronica is professioneel en vol sfeer. Daar wil je niet weg…"

Bart van Leeuwen is overigens ook genomineerd als 'slechtste radio-presentator' voor de prijs 'Het Lelijke Ding'. Die verkiezing kan echter niet als heel erg serieus beschouwd worden. De Veronica-leiding zal door deze nominatie zeker niet beïnvloed zijn in hun keuze voor de contractverlenging voor Bart van Leeuwen.

Zie ook:
- Bart van Leeuwen genomineerd voor Het Lelijke Ding

Lees ook:Bart van Leeuwen blijft komende jaren Goud van Oud presenteren
Lees ook:Bart van Leeuwen terug bij Radio Veronica?
Lees ook:Verkiezing ‘Het Lelijke Ding’ ook dit jaar gehouden
Lees ook:Erik de Zwart nog een keer samen met Bart
Lees ook:Bart van Leeuwen: “Ik ben niet zo’n muziekliefhebber”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>